Boktips till sommarläsningen

Igår bestämde jag mig för att lägga Philip i sin säng när jag skulle gå och lägga mig.

Jag tycker att det är mysigast och smidigast att ha honom i min säng, hela natten. Jag vet att han oftast vaknar annars och kommer in till mig. Igår fick jag en kompis nya bok i brevlådan, så jag ville ligga och läsa den innan jag somnade. Jag ville inte riskera att väcka Philip, så han fick sova inne hos sig. Den nya boken heter ”Med hälsning från Båstad” och är skriven av Jenny Fagerlund. Hon gästade Tvillingpodden, avsnitt 75 och berättade om sina förlossningar. Och pratade om sin debutbok, ”Drömstigen”. 

Jag, Jenny och Jessica. Alla hennes tre barn fastnade på vägen ut när de skulle födas. Spännande lyssning tycker jag. 
Jag borde ha släckt lampan tidigare, men jag fastade i Jennys bok. Nu längtar jag efter att gå och lägga mig ikväll. Läsning är precis som träning i mitt liv, det går verkligen i perioder. Sommaren är i och för sig en period då jag ofta läser mer än annars. Eller lyssnar på poddar eller ljudböcker.

Läser du någon bok just nu? Tipsa gärna! Jag gillar böcker som utspelar sig i miljöer där jag har varit mycket och känner igen mig. Typ Stockholm, Båstad, Gotland, New York. Eller Åkersberga, haha, men det skrivs inte många böcker om just Åkersberga…

  1. Sofia skriver:

    Om du inte har läst Keplers böcker har du en hel massa bra böcker att läsa i sommar!

  2. Jag läste precis Svindel utan stjärnor av en Louise någonting. Fick nya lärdomar med mig om feminism bland annat och ännu mer fördomar om Stockholms överklass haha. Ett tips helt klart. En riktigt bra bok som berör på djupet.

  3. Agnes skriver:

    Deckarserien av Håkan Östlundh som handlar om Gotland, superbra!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..