Framme i Danmark

Vilket hus vi bor i! Vi är framme i huset där vi ska bo, men tyvärr kan jag inte visa några bilder idag då min mobil slutat att fungera. Jag hoppas att den fungerar i morgon igen.

Så länge blir det en bild från när jag var i Danmark sist, men då i Köpenhamn. Huset vi bor i har en stor inomhuspool, en bubbelpool, 14 bäddar och en av de vackraste utsikterna jag sett. Just nu sitter jag och jobbar i soffan där man ser rakt ner till havet. De andra ska vara här i en vecka, jag flyger hem igen på torsdag för att jobba på SkinCity hela helgen. 

Jag tycker verkligen om Danmark.

Det finns så många ställen jag inte varit på än. Just nu är vi i Frøstrup. Vi var nere vid havet för en stund sen och då låg det massa tomma krabbor på stranden. Deras armar och ben var utspridda överallt. Är det fåglar som plockat upp krabborna från havet? Eller varför ligger det tomma skal på hela stranden? Vi såg säkert 30 stycken.

Jag hittade den här bilden precis när jag googlade. Så vackert! 

Det här ska ligga i närheten av där vi bor. Någon av er som läser som varit i Frøstrup i Danmark? Vi ska till Legoland i veckan, det ska bli kul. Trots att jag varit mycket i Danmark som barn har jag aldrig varit där. Jag håller tummarna för att vi min mobil börjar fungera igen, otroligt frustrerande.

 1. Louise skriver:

  Hej!
  Vart hyr ni huset igenom?

  1. Jag ska be Nicklas skicka en länk 🙂 Det är vi air bnb 🙂

   1. Louise skriver:

    Ja det vore väldigt gulligt av dig😀

 2. Sandra skriver:

  Om det bara är tomma skal kan jag tänka mig att krabborna kanske har ömsar skal? Vet att kräftor gör så under sommaren iaf 😊

   1. Sandra skriver:

    Frågade min fisketokiga man här och han säger att kräftornas skal blir som gelé tills det nya skalet kommit men att krabbor ”kliver” ur hela skalet (med klor och ben) 😂
    Blev så himla nyfiken och kan inte släppa det nu haha!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..