Inte sexig – säg het!

 

Jihooo! Äntligen kan jag berätta för er att TVILLINGPODDEN nu ligger hos acast. In och lyssna på senaste avsnittet. Perfekt när du ligger i hängmattan, myser i tältet, tar en promenad, diskar, städar, jobbar, lagar mat eller är och gymmar.

I senaste avsnittet pratar vi om att jag säger att Nicklas är sexig. Jessica tycker att det är ett riktigt unket uttryck. Vi pratar om andra saker också såklart, men ni får gå in och lyssna. 

IN OCH LYSSNA PÅ TVILLINGPODDEN HÄR! 

  1. Sofia skriver:

    Hej! Har missat två veckor med Tvillingpodden nu, uppdaterat min app (podcaster) och försökt avfölja för att sedan följa er igen men hittar inte de nya avsnitten någonstans. Börjar få abstinens! Gör jag något fel?

  2. Marie skriver:

    Avsnittet verkar inte finnas i Poscaster appen? Kommer den komma upp där?

    1. Jo, det tar ett tag att synka tydligen eftersom vi är nya där 🙂

  3. Kommer den inte finnas i podcast-appen längre?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..