Glass, fisk i strut och solnedgång

Nu har jag lyckats få över mina bilder från mobilen till datorn. Skönt!

Igår när vi åkt båten över från Göteborg till Danmark åkte vi till Skagen. Jag har aldrig varit där innan, inte vad jag minns i alla fall. Men det var så fint! Inne i hamnen låg ett fartyg från Royal Caribbean, ett företag som jag och Jessica har åkt med på resa. Jag såg dock inte vilket fartyg det var…

Glass blev det i Skagen. Choklad är en favorit, så en kula choklad blev det. Mums! 
Vackert i hamnen, här åt vi lunch. Jag åt supergod rödspätta med massa sallad. Inte så roligt på bild dock, så jag fotade en annan lunch istället, haha. 
Fiskpinne i strut. Fint med pappret! 
Lover Loversson. 
Min bästa lilla trio. Jag saknar 
Utsikten från huset där vi bor är heeelt otrolig. Helt magisk! Både jag och Nicklas började leta hus vid havet igår innan vi skulle sova. Jag kan ju säga at jag behöver jobba liiite hårdare om vi ska kunna göra det. 
En kall öl efter en heldag på resande fot var gott. 
En del av det stora huset. 
Dansk öl i solen. 
Vi grillade korv och hamburgare till middag. Så smidigt att bo i ett hus där man kan laga mat, istället för att bo på hotell. Det blir ju betydligt mycket billigare att laga maten själva.

Nu ska jag packa strandväskan och bege mig ner till stranden för sol och bad. Jag saknar Alice och Philip så mycket, men kan samtidigt erkänna att det är skönt att få sova ut. Inte behöva ta ansvar… Inte passa tider för mat. Ja, ni förstår. Fyra dagars semester startar nu!

 1. Maria skriver:

  Härlig semester!
  Om ni vill köpa ett hus vid havet( nåja, vid Trälhavet Resarö) så hör av er! Vi kommer att bo här något år till, men sen…

 2. Maja skriver:

  Ser så härligt ut!
  Känns ändå så konstigt när du skriver om barnen pch att de inte är med.
  Sova ut… du kan ju göra det typ när som

  1. På vilket sätt känns det konstigt för dig? Det är inte min vecka med barnen, därför är de inte med. Det var inte ett alternativ. Om du visste hur ofta jag gråter över att de inte är med mig alltid alltid. För att inte gå under som människa väljer jag att se det ljusa och positiva i det mörka. I nåt jag inte ens valt. Blir irriterad när du skriver så.

  1. Men jesus christus vilken otrevlig kommentar Maja. Läser du ens bloggen eller??? Förstår att Angelica blir irriterad, det blir jag också! det är väl bra att A försöker se nåt positivt i situationen som inte är självvald!!! Kan inte alla bittra människor hålla käften bara. Om man läser bloggen så VET man hur A känner och vilken fantastisk mamma hon verkar vara. Nej Maja gå och lägg dig!

 3. Men är inte hans barn med?
  Tänkte på det du skrev om sovmorgon och mattider? Eller tar han allt ansvar för sina barn och du för dina?😊

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..