I annonssamarbete med APOTEA.SE

Reseapotek – 10 saker jag alltid vill ha med

Nu när det är sommar och snart är semestertider har jag beställt hem massa produkter från Apotea.se för att sätta ihop ett eget reseapotek.

Bilden innehåller receptfria läkemedel, läs bipacksedeln noga före användning.

Jag var nyligen på semester på Gotland tillsammans med barnen och min mamma, och till den resan hade jag beställt nya produkter till vårt reseapotek. Där i finns bland annat nässpray, resorb och handsprit.

Det bästa med just Apotea.se är att det går att klicka hem det jag vill ha och få det levererat till dörren. Det är snabbt, smidigt och enkelt. Perfekt för en ensamstående tvåbarnsmamma som jobbar heltid.
För mig spelar det ingen roll om jag ska resa inom Sverige eller åka utomlands, jag vill ha med mig ett reseapotek i alla fall. Skulle jag själv eller någon av barnen bli sjuka eller göra sig illa, vill jag ha febernedsättande, nässpray och plåster nära till hands. Inte behöva irra runt och leta efter närmsta apotek.
Så härligt att resa med de här två. Se Sverige och alla smultronställen jag själv varit på som barn. Att cykla runt är verkligen bra! Då kan det behövas ett och annat plåster, vätskersättning och viktigast av allt – solskyddsfaktor!

Reseapotek för barn och vuxna
1. Handsprit
2. Skavsårsplåster
3. Plåster
4. Inotyol
5. Smärtstillande till både barn och vuxna
6. Nässpray
7. Salva för insektsbett
8. Solskyddsfaktor för barn och vuxna
9. Vätskeersättning för barn
10. Resorb

Vad ingår i ditt reseapotek?

Vad känner du dig trygg med att alltid ha med dig på resande fot? Tipsa gärna här nere i kommentarsfältet. Jag har tidigare skrivit ett inlägg om solskydd och hur man gör insmorningen till en rolig stund. Läs inlägget här.

  1. Maria skriver:

    Bra tips. Jag har alltid med mig bepanthen, den salvan är bra till mycket 👌🏻 Både till vuxna och barn. Köpte även en sårläkande salva att ha med i sommar ifall något av barnen slår upp litet sår och det finns risk för bakterier.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..