ANNONS

Ge mig era bästa filmtips, tack!

/

Direkt när jag landade i torsdags kom mamma och hämtade mig och så mötte jag upp några kompisar. Vi åt middag nere vid havet, väldigt mysigt. 

Den här rosa kappan köpte jag av Felicia Aveklew på en bloppis. Fin tycker jag! 
Mellanmål!

Idag har jag jobbat heldag på Skincity. Och äääntligen nådde jag målen och höll det tempot man ska när man packar. Jag jobba alltså extra på deras lager och packar ihop alla fina paket som skickas ut. Eller haha. Alla packar jag såklart inte, vi är väldigt många som jobbar där. Men man har hela tiden mål man ska försöka hålla och det tar ett tag innan man kommer in det. Jag jobbar ju bara då och då och det går tid mellan mina pass. Nu kör jag en tredagars och i morgon är tredje dag.

Jag känner mig lite hängig, ni vet när det svider i halsen och ögonen och man inte riktigt vet om man är trött eller sjuk. Det blir massa te och en film i soffan för mig ikväll. Någon som har nåt filmtips? Om du bara får tipsa om en film som du sett, vilken tipsar du om då och varför? Igår såg jag Saving Mr Banks. Fin film!

6
36

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00