I annonssamarbete med BAGASI

Weekendväska som sväljer mycket

För ett tag sen bloggade om att jag behövde en ny weekendväska, så när jag fick mail om att samarbete med just Bagasi (som jag tipsat er om!) blev jag så glad. Jag valde en svart weekendbag, modellen heter Weekendbag leather black. 

Den finns i olika storlekar, jag valde den minsta. Det sväljer väldigt mycket trots att den inte är så stor. Nu när jag träffar Nicklas varannan vecka och inte har några kläder här hemma hos honom, är den här väskan perfekt att packa i.
Utanför Nicklas hus. Jag gillar verkligen gulddetaljerna på weekendväskan. Jag tänker även att jag ska använda den här till gymmet… När jag nu kommer dit igen, haha. 
Det är fack på båda kortsidorna av väskan. Och korta handtag, men även ett långt axelband. Här hittar du weekendväskan och kan läsa mer om den. Just nu är den på rea, tips tips! 

Fina detaljer. 

Nicklas fick en ryggsäck från Bagasi, modellen heter Ryggsäck stor i läder – cognac. 
Vi hade med ryggsäcken till Danmark och den var grym till såväl stranden som till Legoland. Den har två fack på sidorna för vattenflaskor. 
Jag tycker färgen är väldigt fin, en sån ryggsäck som dessutom kommer bli finare och finare med åren ju mer den slits. 
Min älskade älskling!

Snart ska vi ha en veckas semester tillsammans, bara han och jag. Vi har dock inte bestämt vad vi ska göra än. Jag är sugen på Italien, men jag tror inte riktigt min ekonomi tillåter en sån resa just nu. Annars stannar vi här i Sverige och lyxar till det med några restaurangbesök. Vad har ni gjort på er semester? Rest iväg? Stannat kvar? Har du som jag en del av semestern framför dig?

 

 

  1. L skriver:

    Tips är att kolla boende via airbnb! Man kan hitta fynd där på de flesta ställena 🙂 man hyr av privatpersoner. Min man, vår dotter och jag åker till Italien (försenad bröllopsresa) och ska bo i en traditionell italiensk villa med pool 😍

  2. Här har semestern precis börjat, så har fyra veckors ledighet framför oss. Just nu är vi på landet utanför Grisslehamn med svärföräldrarna, mannen är hemma o jobbar tre dagar till. Blir en vecka här nu, en vecka oplanerad och sen en vecka till på landet. Sista veckan jobbar mannen tre dagar igen(nytt jobb= ingen semester!) så då får vi se vad vi hittar på.. ganska skönt att ha det rätt oplanerat o ta dagarna som dom kommer. 😊

  3. Har 4 veckor som väntar i augusti. Blir hem till Gotland och några dagar på Öland annars bara vara hemma 😀

  4. Lina skriver:

    Nämnde du att du skulle skriva ett inlägg om hur ekonomin förändrats efter skilsmässan? Hade varit intressant. Du behöver ju inte redogöra hur den ser ut i detalj men kanske vilka ändringar du har fått göra. Det måste väl göras en del prioriteringar när man bor ensam i hus kan jag tro. Men så underbart för er att du kunde bo kvar! 😊 Ha en härlig semester!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..