31 grader helt utan färg

Idag var en sån dag jag bär med mig i hjärtat länge. Jag, mamma, mina barn och Jessica med familj packade bilarna och åkte ner till havet. Ingen av barnen bråkade under dagen, vilket jag inte kan minnas senast när det hände. Vi badade, åt glass, badade, lekte, solade, åt korv och ännu mer glass. Jag fick en stund ensam i solen när jag låg och lyssnade på p3 dokumentär. Jag tog en del bilder, alla svartvita.

Värmen idag var härlig men svettig. Både Alice och Philip somnade i bilen när vi lämnade stranden vid halv fem. 
Min mamma hade köpt med sig en uppblåsbar krokodil, den gjorde succé. 
Efter timmar av bad åkte vi till min kusin Josefine för att hälsa på hennes små kycklingar. Jessica och Ibbe köpte med sig Happy meal till alla barnen och så åt vi middag i hennes trädgård. 
När jag är med de här två älsklingarna vill jag att tiden ska stå still. Jag vill ge de all min tid, all min kärlek. Jag vill lyssna och ha tålamod. Självklart är det tufft ibland, men dagar som dessa, som blir helt perfekta… de gör mig så lycklig!
Philip, Elsa och Alice diskuterade vilken låt de ville höra när de skulle ”göra show” för oss. Den här trion… <3 Jag hoppas så att Jessica blir gravid snart så att de blir fyra i det här gänget.

Nu väntar kvällsjobb för mig. Jag ska klippa en podd om ledarskap och fakturera. Spännande onsdag! Hoppas att ni haft en bra dag. I morgon ska vi ut med båten heeela dagen, det ser jag fram emot.

  1. Anonym skriver:

    Vad fina bilder!! 🙂 Får man fråga vad du använder för kamera?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..