Grinda – en dag till havs!

Vi hade planerat att åka till Junibacken den här veckan, men kände att vi sparar det till en regnig dag istället. När kommer regnet egentligen? Jag är såklart glad över värmen, men oroad över bränderna och nödslakten av djur. Det behövs verkligen, verkligen regn nu. Gärna i flera dagar.

Hur som helst. Vi skippade Junibacken och åkte med Ibbe och Jessica med deras båt. Mamma och Acko var också med och vi åkte till Grinda. Det var så härligt att få vara till havs! Vi åt lunch där ute och badade. Jag minns att jag var här som barn, då åt vi julbord och sov över här. 

<3

Vi åt räkor, pizza och jag testade Grindas veganska sallad. Supergod!
Så mycket bus i hennes blick. 
Jag tog ett glas rosé i värmen. Så gott!
Alices hatt kommer från Polarn o Pyret, baddräkten från Linden och kjolen är gammal från Kappahl. 
Efter bad blev det fika på stranden. Eller, det var i alla fall tanken. Men när vi plockade fram bullarna kom getingarna farande. Vi packade snabbt ihop allt och gick bort till båten istället. Det är en stor fördel med att åka båt, att när man åker snabbt hinner inga getingar eller myggor med. Yes!
Så goda bullar! 
Alice njöt av dagen och sa flera gånger ”Vilken härlig dag mamma!”. Sånt värmer i mammahjärtat. Att få ge barnen minnen, ett fint sommarlov. 
Älskade Philip. Han var så modig i vattnet. Vi badade utan armpuffar så att han kunde öva att doppa huvudet under vattnet. Han är som en vild mört i havet. Idag ska jag och Philip ha egentid. Alice ska till min mamma och baka bullar inför hennes kalas i morgon. Jag tror att det är bra att sära på barnen ibland, om det är möjligt. Att de får göra saker på egen hand med någon vuxen. Jag är glad att jag har min mamma så nära. 

  1. Malin skriver:

    Hej!

    Bir inte mamma Anette kvar på gården?

    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..