Var skulle du gömma en plånbok?

Igår när vi kom hem från Grinda med båten handlade vi glass från glassbilen. Efter det är min plånbok spååårlöst försvunnen. Jag har letat och letat och letat. Jag har mailat glassbilen, om jag mot all förmodan skulle lagt den på kanten där vid glassbilen… Jag tror dock inte det.

Jag misstänker att någon i den här familjen, som är typ 3-4 år, kan ha gömt den. När jag frågade en viss person sa hen ”Ja mamma, jag tog den. Den ligger i din säng”. Jag blev så lättad och sprang upp till sovrummet. Var den där? Nej. Jag frågade då denne person igen som skrattade om sa ”Men mamma, den ligger i min mage. Jag åt upp den”. Okej… 

Personen på bilden har såklart ingenting med texten att göra… 

Jag har lagt flera timmar på att leta. Jag gav upp nu. Jag har polisanmält förlusten och spärrat alla kort. Tråkigt nog ligger det massa presentkort i plånboken. Presentkort som legat och skräpat här hemma i månaden, men som jag i början på veckan bestämde mig för att stoppa ner i plånboken. Kul! 

Om du var 3-4 år… var skulle du då stoppa en svart, liten plånbok? Kom gärna med tips.

 1. Oj, den kan ju verkligen vara var som helst 🙈 Mellan soffkuddar är ju ett bra ställe att gömma saker på, här hemma i alla fall. Sedan kan man ju alltid packa in saker i väskor, påsar, skor etc. ELLER så kan det lika gärna vara mamman som faktiskt slarvat bort den. Det är lätt hänt det också 😌😘

 2. Anja skriver:

  I soffan mellan dynorna känns som ett bra ställe

 3. Lina skriver:

  I frysen!! Min plånbok hamnade en gång där när jag hade köpt glass. Gissa om jag letade och letade. 😅 hoppas du hittar den snart!

 4. Helena skriver:

  1. I sophinken! .När vi skulle åka till bb för att föda så fanns bilnycklarna ingenstans! Panik!!!!. Min man hittade dem i soppåsen dit vår 2 plus åring hade kastat dem. Under av alla under att han fattade att titta dit också! .

  2. I en sko eller stövel i tamburen

  3. bakom soffan (nerkastat från soffan över soffryggen)

  lycka till hoppas ni hittar!

 5. Uff, vad jobbigt! Jag tappade en månad sedan mina glasögon. Har inga barn så kan inte skylla på dem, bara på mig själv. Jag var en vecka bortrest, hade dem när jag åkte dit men när jag åkte hem var de spårlöst försvunna. Alltså vilken frustration! Har kontaktat ALLA ställen där jag rörde mig och ingenstans finns de. Blir så himla arg på mig själv över att ibland vara så klantig. Som tur klarar jag mig utan dem och har ett par extra glasögon som jag kan använda. Summa summarum; vet precis hur det känns. Super-blä då saker försvinner!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..