Plånboken låg…

… i bilen! Och jag hade redan letat i bilen flera gånger. När jag tappar bort viktiga saker tänker jag inte rationellt. Jag letade igenom samma väska säkert tio gånger. Svettig, stressad och oroad. Jag letade i bilen, flera gånger. Jag letade i soptunnor, i frysen, bakom element, i och bakom toaletterna, i fickor, i jackor, i väskor, i och under soffan, i leksaksspisen osv. Alla era tips gick jag igenom! TACK! 

Jag fick tips från er att lägga fram en sax och nycklar i fönstret, då skulle plånboken dyka upp. Och när mamma skulle låna bilen och åka och handla med Alice dök den upp. Under Alices bilbarnstol. Så konstigt! Jag fattar inte hur den hamnat där. VARFÖR har jag öppnat bilen efter vi handlat av glassbilen? Värmen gör väl sitt. Jag måste försöka stoppa förnyelsen av körkortet. Alla andra kort är ju spärrade, så det kommer nya. Jag är mest glad över att alla presentkort nu kommer kunna användas. Tack igen för er hjälp, ni är bäst! 
Nu har vi ätit en mysig söndagsfrukost. Barnen åt smörgåsar och jag gjorde gröt. 
Gröten fick jag dock inte behålla för mig själv, båda barnen var sugna på gröt. De brukar äta det på förskolan, men vill sällan ha det här hemma. 
Någon mer än jag som ser ut såhär i håret när ni vaknar? Jag måste verkligen sova som en vild ål. Jag ser alltid ut såhär, det måste ju slita så mycket på håret. Jag kanske borde börja sova med fläta, som jag gör när jag har löshår i. Jag är glad att jag bestämde mig för att skippa löshår den här sommaren. Det hade varit jobbigt i värmen. Idag är sista dagen med barnen, i morgon ska de till sin pappa. Vi ska träffa min kompis Maria och åka och bada. Det verkar bli sol även idag!

 1. Ida skriver:

  Hej! Har ni pottränat något i sommar? Hur har ni gjort? Vill ha alla tips jag kan få! Är livrädd för att ta mig hemifrån med ett barn utan blöja 🙈🙈

 2. Örngott av satin hjälper mot rufset i håret och sliter inte på håret och huden heller 🙂

 3. Sanna skriver:

  Jag undrar om du och Stefan någon gång har haft det jobbigt vid överlämningarna ? Om barnen säger att dom vill vara med dig hela tiden och inte hos sin pappa… Min dotter är 4 år och hon vill verkligen inte åka till sin pappa under pappaveckorna.. Han är en superpeppad så hon har det verkligen inte dåligt när hon är där. Tänkte om du hade nå tips 🙂

 4. Lisa skriver:

  Hurra! Kan dock inte låta bli att störa mig på att jag inte tänkte på att tipsa om just under bilbarnstolen, sååå många gånger har min telefon/plånbok/nycklar hamnat där! 😅 Svåra att se också pga mörkt skrymsle. . . 😅 Skönt att den kom fram!

 5. Anne skriver:

  Så skönt att du fann den. Jag hjälpte en äldre kvinna att finna nycklarna som hon tappat i sin bil ngnstans mellan sätena. OMG! Hon var helt slut och det blev jag också i hettan. Vi ålade ut och in från alla håll i bilen. Drog fram o bak sätena. Plötsligt skramlade det till och de föll ner på mattan… Nu har jag blivit livrädd för att tappa dem fram i bilen. I den här hettan blir allt en mardröm!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..