Grisslehamns havsbad med Nicklas

Vi har det så bra här ute på Grisslehamns havsbad. När vi rullade in på parkeringen kom jag på att jag varit här förut. Jag och min chef som jobbade på en tidning (som inte längre finns) gjorde en spa-special. Vi besökte massa olika SPA-hotell och fotade och skrev. Nu går det inte ens att känna igen sig. Det är helt omgjort. 

Den här poolen var alldeles varm. Jag var beredd på att hoppa ner i en kall pool. Jag hörde två damer som badade som sa ”det är precis som ett badkar”. 
Sol och bad! 
Här på innegården hann vi aldrig bada igår, vi får se om vi hinner det idag innan vi checkar ut. 
Till middag blev det rödvin och pizza. Vi kände inte för en långsittning inne i deras restaurang. Istället blev det middag och sen en kvällspromenad. 
Han, Nicklas. En sån fin fin fin människa. 
Han gör mig lycklig och lugn. Två väldigt bra känslor. 
Nu är det dags för frukost. Nicklas hoppas att det finns amerikanska pannkakor. Jag vill ha äggröra. Älskar hotellfrukost.

 1. Hanna skriver:

  Fina ni! Har kommit på vem jag tycker att du är lite lik på vissa bilder haha. Drottning Maxima av Nederländerna – en vacker power-kvinna med utstrålning, precis som du (men en bra bit äldre). Tycker du själv att du har någon kändis-look-alike? 😊😊

 2. Hej!
  Tycker så mkt om din blogg. Skilde mig för drygt ett årsedan och har två barn varannan vecka och träffat en ny man så jag känner igen så mkt av det du skriver och dina tankar/känslor.
  Skulle behöva lite tips om hur du tog dig igenom den värsta ångesten. Dessutom har jag stor rädsla för att vara ensam.. har du några tips för det?
  Sen önskar jag ett litet inlägg om hur du sminkar dig? Tycker du ser så naturligt fin ut och jag är kass på att sminka mig..🙈 har du några tips?
  Mvh Jennifer

 3. Hej! Funderar på att åka dit med min fru som fyller år!
  Kan du/ni rekommendera detta?

  1. Ja, absolut! Så mysigt 🙂 Allt var inte 100% ordning, men det är nog det inom kort. Vi tyckte det var kanon! 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..