ANNONS

9 kilometer i stekande hetta

/

Nicklas och jag har varit ute på två långpromenader den här veckan, båda 9 km styck. I den här värmen är det sååå tungt. Skönt när det är klart, men jag är inte ett fan av träning i värme. Det måste jag erkänna.

Efter frukosten idag promenerade vi ner till Rusta och köpte en kettlebell till mig. Nicklas har ett gäng hemma som han tränar med, men de är för tunga för mig. Jag fyndade en på 4kg för 59kr. Nu ska här hemmatränas! Jag kom på när vi var nere vid Rusta att vi just hade gått, att vi hade gått… Och inte tagit bilen. Det var lite kämpigt att gå hem i 30 graders värme med 4 kg extra + lite annat. 

Glad efter en kvällspromenad den här veckan. 
Röd och svettig efter 9 km mitt på dagen. 
På Grisslehamns havsbad körde jag 30 min PW på bandet. Jag tycker deras AC kunde ha varit liiite kallare. Det var minst sagt svettigt det med. Jag älskar att ta mig tid att röra på mig, jag mår klyschigt nog så mycket bättre av det.

2
46

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00