9 kilometer i stekande hetta

Nicklas och jag har varit ute på två långpromenader den här veckan, båda 9 km styck. I den här värmen är det sååå tungt. Skönt när det är klart, men jag är inte ett fan av träning i värme. Det måste jag erkänna.

Efter frukosten idag promenerade vi ner till Rusta och köpte en kettlebell till mig. Nicklas har ett gäng hemma som han tränar med, men de är för tunga för mig. Jag fyndade en på 4kg för 59kr. Nu ska här hemmatränas! Jag kom på när vi var nere vid Rusta att vi just hade gått, att vi hade gått… Och inte tagit bilen. Det var lite kämpigt att gå hem i 30 graders värme med 4 kg extra + lite annat. 

Glad efter en kvällspromenad den här veckan. 
Röd och svettig efter 9 km mitt på dagen. 
På Grisslehamns havsbad körde jag 30 min PW på bandet. Jag tycker deras AC kunde ha varit liiite kallare. Det var minst sagt svettigt det med. Jag älskar att ta mig tid att röra på mig, jag mår klyschigt nog så mycket bättre av det.

  1. K skriver:

    Hej! Blev sugen på lite lyx så bokade barnvakt samt en natt på grisslehamn till mig o min kille. Såg att ni varit där, vad tyckte du/ni? Recensionerna är ganska dåliga men de har ju precis öppnat förstås.. Vill dock gärna ej att det ska bli katastrof pga andra natten från bebisen på 1,5 (välbehövligt mao). Tacksam för din åsikt!

  2. L skriver:

    Kettlebells är bästa för hemmaträningen! Fick en 16kg i morsdagpresent 😍 men behöver ha fler! Den är för lät i vissa övningar och för tung i vissa. Men heja hemmaträning när man inte kommer iväg till gymmet 💪🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..