När barnen somnar sent blir bloggen lidande

Det känns som att de senaste dagarna mest bara flutit ihop. Som att man blir alldeles yr av den här tryckande värmen och den kvava luften. Igår fick jag äntligen tillbaka barnen igen, men jag vill visa några bilder från de senaste dagarna. Efter den här veckan återgår jag till heltidsjobb igen, men nu är det fokus på barnen i några dagar. Blogg och mail får bli gjort på kvällstid… Igår somnade barnen 23… Inte så mycket tid för jobb då med andra ord.

I fredags var jag och Nicklas ute och åt. Vi åt på Vassa eggen, tips tips! Det var så gott. Jag har aldrig ätit där innan. Jag överraskade Nicklas med en övernattning på hotell. Väldigt mysigt även om rummet var på tok för varmt. 

Solglasögon från River Island, linne från Lindex, kjol från Best secret och skor från Heelow. 
Jag tycker att det är fint med den lilla volangen på kjolen. 
I lördags bjöd jag in oss på middag hos Annika och Fredrik. Det var på tok för länge sen vi sågs. Vi fick en ljuvlig sallad med tonfisk. Och jag testade att äta kapris för första gången i livet (!). Jag gillade det! 
Tonfisk, rödlök, citron och ägg är en underbar kombo tycker jag. Annika hade köpt tonfisken i Frankrike där de var på semester förra veckan. 
Fredde hade missat dresscode ”vit och krispig”. 
Han. Mannen som ger mig fjärilar i magen. Varje dag. 
Igår följde jag med Nicklas på mitt livs första AIK-match. Vilken stämning! AIK vann med 1-0. Direkt efter matchen kom mina älsklingar hem igen till min stora lycka. 
De hade med sig varsin ballong och var på ett strålande humör. Älskade fina barn. De gör mitt liv komplett. Idag kommer mina bästa vänner hit på middag och mys. Det var så länge sen vi sågs. <3

 

 

 

 

  1. Så god salladen ser ut! Vad var det i exakt? 😍

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..