ANNONS

Känslan av att inte duga

/

Jag har ju berättat för er innan att jag har PMS och att jag äter medicin mot den. Jag äter premalex sen ett och ett halvt år tillbaka, mer till och med. Jag är så nöjd. Men även om den kapar höga toppar av ilska och sprak och inte gör deppen lika djup, mår jag dåligt. Det är som en berg och dalbana och går i faser.

Jag går från arg och ilsken till ledsen och gråtig. Känslan av att inte duga är stark. Att känna ”Jag duger inte som mamma”, ”Jag är dålig på mitt jobb” och ”Jag är världens sämsta partner” är bara några meningar som maler i huvudet under de sämsta dagarna. Jag känner att jag inte har tid med något eller någon.
Som tur är går detta över på en vecka. Och som sagt, premalexen hjälper mig verkligen.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg på ett bröllop. Jag ska fota brudparet, en ära. Ikväll blir det Prideparken och Alcazar med bästisen Andy. Underbar lördag! Igår jobbade jag på Skincity, det gör jag även i morgon. Det är fortfarande lika kul!

4
65

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00