Känslan av att inte duga

Jag har ju berättat för er innan att jag har PMS och att jag äter medicin mot den. Jag äter premalex sen ett och ett halvt år tillbaka, mer till och med. Jag är så nöjd. Men även om den kapar höga toppar av ilska och sprak och inte gör deppen lika djup, mår jag dåligt. Det är som en berg och dalbana och går i faser.

Jag går från arg och ilsken till ledsen och gråtig. Känslan av att inte duga är stark. Att känna ”Jag duger inte som mamma”, ”Jag är dålig på mitt jobb” och ”Jag är världens sämsta partner” är bara några meningar som maler i huvudet under de sämsta dagarna. Jag känner att jag inte har tid med något eller någon.
Som tur är går detta över på en vecka. Och som sagt, premalexen hjälper mig verkligen.

Nu ska jag göra mig i ordning och åka iväg på ett bröllop. Jag ska fota brudparet, en ära. Ikväll blir det Prideparken och Alcazar med bästisen Andy. Underbar lördag! Igår jobbade jag på Skincity, det gör jag även i morgon. Det är fortfarande lika kul!

 1. Tack vare dina inlägg om pms så förstod jag att det var något jag också led av varje månad då världen var upp & ner och jag ville skiljas. Tog modet till mig och uppsökte vårdcentral där jag träffad en urgullig doktor som tog mig på allvar. Bara det var en vinst! Hon skrev ut medicin till mig och jag mår så mycket bättre 🙌🏽 Så tack igen 💕

 2. Tessan skriver:

  Tack för detta inlägget, kom precis i rättan tid. Igår fick jag äntligen (!!) tummen ur & fick recept utskrivet på Premalex (tog ju bara 10 min genom Min Doktor). Jag mår verkligen skit innan mens & har tänkt i över ett halvår att jag måste göra något åt det. Fick en spark i baken av ditt inlägg 💪🏻 tack!

  1. Elin skriver:

   Så bra beslut! Jag gjorde samma för ett år sedan och har fått ett nytt liv. Jag fick en hel del bieffekter i form av illamående första omgången jag åt. Nästa var det i princip borta så härda ut!

   1. Tessan skriver:

    Tack för ditt svar <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..