Inseminering på gång!

Måndag är samma sak varje gång, ett nytt avsnitt av TVILLINGPODDEN! Den här veckan pratar vi inseminering, ägglossning, domendagsvädret och mycket annat. Ett avsnitt fullt av skratt! För er som inte lyssnat på Tvillingpodden är det en humorpodd med extra allt. Vi har poddat i över tre år. Otroligt egentligen hur länge vi har pratat, tjatat och skrattat. Tvillingpodden har verkligen följt med oss genom mycket. Graviditeter, förlossningar, sjukdomar, skilsmässa, död och sorg. Det är inte mycket som lämnas utanför när vi sätter oss vid mickarna. 

Min twinnie! 

Det roligaste någonsin i Tvillingpoddens historia var att köra live-podd, avsnitt 100. Vi hade Hanna Graaf som gäst och Zeana sjöng. Ett minne för livet! Jag och Jessica hade inte bestämt våra outfits innan utan sprang runt på NK som två yra höns och letade kläder, två timmar innan eventet. Vi hittade varsin klänning som vi sen aldrig mer använt. Jag tänkte sälja den, men sen kände jag att den får vara kvar i garderoben som ett fint minne.

Lyssna på senaste avsnittet av TVILLINGPODDEN HÄR! 

Inne på Acast hittar du våra gamla avsnitt också. Det är dags för ett ”best of” snart tycker jag.

  1. T skriver:

    Haha gapskrattar fortfarande när jag tänker tillbaka på avsnittet då ni frågar om ni får stoppa Ibbes snopp i bröstpumpen 😂

      1. T skriver:

        Jag kom på det senast idag då jag packade upp bröstpumpen igen inför mitt andra barns ankomst om några veckor. Tänkte på hur min man hade reagerat om han hade fått frågan 😂 Den episoden måste ni ju ha med i ett best of avsnitt 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..