Jag har fått förlängt jobbavtal!

Jag fick precis ett mail att jag har fått förlängt kontrakt på Skincity där jag jobbar extra. Den lyckan! För mig har jobbet på Skincity varit mer än bara ett jobb. Det har varit en form av meditation. Timmar där jag har får fokusera på nåt helt annat än det jag brukar. Jag har fått lära känna massa nya människor och känslan av att ha ett ”eget jobb” har känts utvecklande.

Jag och Jessica driver ju vårt företag tillsammans och det är toppen. Men när det inte gått spikrakt uppåt har jag ibland somnat med ont i magen. Jessica är mer en sån som känner ”äh, det löser sig”. Men jag är mer oroligt lagt. Kanske med all rätt i den sitsen jag är i. Jag äger ett hus alldeles ensam. Jag är mamma till två barn på halvtid.
En bild från jobbet på Skincity. När man beställer grejer där får man alltid med en liten kokeshi-docka. Jag la själv en order igår, ett sju-pack med ansiktsmasker.

För mig är en månad utan lön katastrof. Det skulle liksom inte funka. Det ÄR dyrt att bo ensam. Det är dyrt att ha barnen hemma från förskolan och fixa frukost, mellis, lunch, mellis och middag. Det kostar att göra aktiviteter. Det är så mycket lättare när man är två som delar på alla de kostnaderna.

Söndagsmask, den bästa ansiktsmasken.

Jag är så oerhört glad över att jag får stanna på Skincity och kan fortsätta jobba extra där under hösten. Det ger guldkant på livet! För er som undrar vad det är jag gör där så jobbar jag på deras logistikavdelning. Om du beställer produkter därifrån är jag en av många som plockar och packar dina grejer. Fint! Det är noga, noga och det är det som är så kul. Jag älskar ju att pyssla och här är det både pyssel och tempo. Man får mål varje pass som man ska uppnå. Så idag är jag extra extra glad.

 1. Maja skriver:

  Vad för typ av mål kan det vara som man får till sina pass ?:)

  1. Hur många plock man ska hinna göra och hur många paket man ska hinna packa i timmen 🙂

 2. Grattis! Vad härligt!

 3. Anna skriver:

  Om du köper 7 färre ansiktsmasker så kan du hitta på en rolig aktivitet med barnen eller laga mat åt dem.. Tycker du framställer det som att ni är på gränsen till svält medan du hela tiden ”unnar” dig weekendresor, nya kläder, väskor, resor mm. Går nog inte någon större nöd på dig. Kläder till barnen får du ju gratis också..

  1. Haha alltså! Jag har ALDRIG skrivit att vi är på gränsen till svält. Snälla människa!

   1. Anna skriver:

    Jag sa inte att du skrivit så utan jag sa att du framställer det så. Lär dig skillnad på ord. Du skriver i inlägget att det är dyrt att fixa frukost, lunch, mellis etc. till barnen bland annat. Om du struntar i dina ansiktsmasker kan du köpa mellis till barnen. Jag menar bara att du inte behöver skriva att det är dyrt att köpa mat och att du måste jobba extra för att klara ekonomin när du samtidigt köper dig 7 ansiktsmasker. Det blir lite dubbelmoral och låter skevt.

    1. Ida skriver:

     Men hon har ju inte skrivit att hon inte köper mellis till barnen. Hon skriver att det blir dyrt. Det är ett konstaterande och att hon har ett jobb som gör att hon har råd med det samtidigt som hon kan unna sig nått härligt till sig själv.

     Detta är hennes blogg som handlar om hennes tankar så hon får skriva precis som hon vill tycker jag.

     1. U skriver:

      Absolut Ida, alla får skriva som dom vill. Alltså även jag. Du behöver inte försvara Angelica, det kan hon nog göra själv. Ja anser att det blir lite fånigt att skriva att allt är så dyrt etc och i samma inlägg skriva om sina 7 ansiktsmasker..

 4. Annika skriver:

  Stort Grattis till dig, det är du så värd, vill även passa på att tacka för en underbar blogg och podd, lyssnar varje vecka ❤️

 5. Kekidi skriver:

  Men vad glad jag blir för din skull! Grattis till förlängning och hoppas du får fortsätta där så länge du vill grymma du.
  Jag förstår din situation helt och hållet, hade varit exakt lika orolig. Jag är också mer av den oroande typen och tycker att det är väldigt befogat när man är husägare och ensamstående mamma.
  Det kommer dock att gå bra för dig.
  Have faith <3

  1. Tack, vilka fina ord! De betyder mycket ska du veta. <3 Massa kramar

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..