Från strandjobb i bikini till kontorsråtta

Även om jag är en spontan person älskar jag ordning och struktur. Jag tycker om att veta vad som händer den kommande veckan, att ha en hel vecka oplanerad händer inte i min värld. Nu är det ÄNTLIGEN slut på semestertider och man kan börja jobba på riktigt igen. Livet som frilansande journalist (för mig och Jessica iaf) innebär lite jobb hela tiden. Det går i vågor. Ibland får vi tacka nej till uppdrag för vi har för mycket. Ibland får vi själva jaga jobb. Det är olika det där.

Från detta: 

Till detta: 

T-shirt från Weekday, kjol från Vila och skor från Adidas Stan Smith. Kanske världens skönaste skor. Som man kan se på bilden är de rätt slitna, lever i dessa.

Den översta bilden är från förra veckan, då satt jag i bilen med bikini på (från Ellos) med AC:n på och gjorde en telefonintervju för Aftonbladet. Det är skönt att kunna leka med barnen på stranden ena stunden, för att sen smita iväg och jobba i en halvtimme i bilen.

Under sommaren är många lediga = mindre jobb för oss då ingen svarar på mail. Inför nästa sommar tänker jag att vi ska jobba upp en buffert så att vi kan vara helt lediga i några veckor. Eller så ledig man kan vara som influencer. Nu kör vi igång denna tisdag! Nästa vecka känns det som att livet återgår till det vanliga igen, då ska barnen börja på förskolan.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..