ANNONS

Måndagslistan

/

Jag lånar en lista av Underbara Clara och svarar jag också.

Svenskans fulaste ord:
Ballongmage. Smutt. Mulligt.

Det står jag fan för:
Att jag ÄLSKAR schlager. Det är det inte många i min närhet som gör, men jag gör det. När jag var yngre lyssnade jag på det i smyg men nu gör jag det med stolthet.

Img 5322
Snyggaste jag vet:
Nicklas, såklart! Om vi pratar kläder på killar tycker jag Nicke är som snyggast när han har en t-shirt (gärna vit) och jeans. Han får gärna ha skippat att fixa håret, jag gillar när han är nyvaken.
Img 5425
Då går jag och gömmer mig:
När det åskar och blixtrar. Jag har alltid tyckt att det varit läskigt och lite spännande.

Kommer jag aldrig ihåg: 
Lösenord och pinkoder är mitt värsta. Siffror överlag är inte min starka sida. Jag kan inte barnens personnummer. Och jag minns sällan födelsedagar. Jag menar inget illa med det, jag bara är slarvig när det kommer till sånt.

Finaste komplimangen jag fått senaste tiden: 
Hmm… Jag får ofta höra att jag har vita tänder. Jag blekte tänderna för en herrans massa år sen, så de har varit ännu vitare.

Img 5386
Nyaste insikten:
Att jag ska börja ett nytt typ av liv. Igen. Jag har gjort det förut men nu är det alltså dags igen. Nystart på flera plan. Viktigt.

Snällaste människorna:
Min tvillingsyster Jessica och mina bästa vänner. Och såklart Nicklas, han är också snäll.

Roligaste kommentaren jag fått: 
I bloggen? Oj, vad svårt. Det måste jag nästan leta igenom. Jag gillar när ni berättar om hur ni kissar på er av skratt när ni lyssnat på Tvillingpodden. 

Img 2551
Det fick mig senast att gråta: 
Jag gråter ofta. Igår grät jag. I morse när jag vaknade kände jag mig ledsen och grät i duschen. Jag gråter till filmer, serier och sorgliga böcker. Jag gråter för mina nära och kära som är allvarligt sjuka.

Sjukaste jag läst: 
Just nu lyssnar jag mest. Och jag tycker att Rättegångspodden är sjukt läskig. Usch. Det är både spännande och helt fruktansvärt att lyssna på avsnitten.

3
33

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00