När det doftar nystart i luften

Jag hittade en gammal bild på mig, än är det inte dags för polotröja och strumpbyxor. Men vi närmar oss. Hösten är min bästa årstid, jag älskar höst. Kanske är det för att jag fyller år då. Kanske är det för att det är en nystart på många sätt. Man får komma tillbaka till skolan/jobbet. Man får struktur på livet igen. Det behövs just nu.

Img 5848
Tröja H&M och kjol från River island. 

Tvillingpodden kommer upp efter lunch, den blev lite fördröjd den här veckan på grund av att jag varit bortrest hela helgen. Igår tog jag ett viktigt beslut. Ett noga övertänkt beslut som jag funderat på hela sommaren, mer om det längre fram. Jag behöver landa i det själv först. Vissa saker vet man innerst inne behöver göras, men det är inte alltid lätt att ta steget. Nu är det taget.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..