ANNONS

17 frågor och svar – lär känna mig

/

Jag hittade en lista hos Flora, så jag lånade den av henne. Ni är flera nykomna hit och alla som läst i flera år kanske får läsa nåt nytt. Here we go!

1. Hur gammal är du?
Jag är 32 år i några veckor till. Jag och Jessica fyller 33 år den 17 september.

2. Hur gammal känner du dig?
Jag känner mig som 30 någonting men jag känner mig inte vuxen. Kommer man någonsin göra det?

Img 9106
3. Var bor du?
I ett parhus i Åkersberga. Ett hus på 100 kvm. Lagom stort för tre, väldigt ensligt varannan vecka när barnen är hos sin pappa. Den meningen känns fortfarande jobbig att skriva. Att de inte bor hos mig hela tiden.

4. Vad har du gjort i dag?
Jobbat! Dels med en artikel för Aftonbladet men även klippt en podcast och tidsinställt blogginlägg. 

Img 0200
Här låg Alice i magen, på en av mina bästa vänners bröllop. Fina Ida. <3 

5. Sommar, höst, vinter eller vår, vilken föredrar du? Varför?
Höst, vår, sommar och vinter. I den ordningen. Jag tycker absolut bäst om september månad. Den är min favorit. Man kan ha kjol och stickad tröja. Älskar färgerna på hösten. Och luften.

6. Är du beroende av någonting?
Närhet, kärlek, mobilen och att skratta.

Img 3366 2
7. Nämn en sak som man kanske inte vet om dig?
Jag har träffat massa roliga kändisar när jag jobbade som reporter på tidningen FRIDA och senare på VeckoRevyn. Några är Caroline Winberg (på bilden ovanför), Justin Timberlake, One direction, Lady Gaga, Alexander Skarsgård, Shakira, Robert Pattinson och Kirsten Dunst.

8. Var i världen skulle du vilja befinna dig just nu?
Tråkigt svar kanske, men precis just här. Jag mår som bäst när barnen är hos mig. Då känner jag mig hel. Kanske att jag skulle vilja åka iväg med barnen, för att sola och bada. Och träffa Lollo och Bernie igen. Men fick jag välja skulle jag inte välja att vara på en annan plats nu.

Img 2639
9. Vad är du på för humör just nu?
Trött. Jag äter d-vitamin och ibland järn. Men jag känner mig liksom grundtrött. Sen är jag nedstämd där inne i lilla själen. Jag hoppas att det ska vända snart, men jag försöker vara snäll mot mig själv. Tillåta mig själv att känna såhär ett tag.

10. Vilket är ditt favoritgodis?
Surt, salt och hårt.

11. Vilken är din favoritaffär?
Vilken svår fråga… Om jag ska köpa nya kläder gillar jag H&M, Gina, Vila, River island, Lindex, Asos… Kedjorna alltså.

96c84932 c862 4153 8ce6 3bb032de3f41
12. Är du morgon- eller kvällsmänniska?
Kvällsmänniska alla dagar i veckan. Jag är så trött när väckarklockan ringer. Nu försöker jag komma i säng tidigare än jag gjort under sommaren (inte tidigare än 01). Nu försöker jag ligga i sängen strax efter 23. Egentligen borde jag försöka sova tidigare, jag känner att jag behöver det.

13. Har du blivit sydd någon gång?
Ja, flera gånger. Bland annat har jag opererat brösten två gånger. Eller egentligen tre, om man räknar med senaste komplikationen kapselbildning. Sen har jag skurit mig i handen som barn, då fick jag sy två stygn.

14. Vem gjorde senast något extra speciellt för dig?
Nicklas körde hem mig igår och åkte kommunalt hem. Jag mådde inte så bra, så det var väldigt fint gjort av honom. I morse fick jag en puss på munnen av Philip, det är också extra speciellt.

7c27c7fe e80f 433a 8048 43999aacb9d6
15. Är du blyg?
Nej, inte alls. Jag kan känna mig obekväm i nya situationer med nya människor, men inte blyg.

16. Vad heter du i andranamn?
Angelica Beatrice Caroline Alice Lagergren. Långt. Men tillvalt alldeles själv. Jag gjorde det inför att jag skulle gifta mig. Töntigt såhär i efterhand, men mest en kul grej då. Jag ville att det skulle låta kungligt i kyrkan, haha. Egentligen har jag bara Beatrice som mellannamn.

17. Vill du gifta dig? 
Ja. Absolut! Jag vill gifta mig igen. Jag tycker om känslan av att vara fru. Och sen är bröllop det bästa jag vet, men nästa bröllop skulle jag gärna hålla litet och intimt. Utan hashtag.

0
54

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00