Några av mina senaste outfits

Jag behöver ibland gå igenom gamla bilder för att se att jag har kläder att ta på mig. Ni är säkert fler med mig som står vid garderoben på morgonen (eller när man ska på fest) och känner att man inte har nååågonting att sätta på sig. Jag HAR såklart kläder. Men efter 7 månader i en ny relation där jag ätit en hel del godis och sånt, så sitter inte alla kläder längre lika bra. 

Img 5904
Klänning från Chiquelle. 
Img 6208
Blus från Best secret, kjol från Vila och skor från Stan Smith. 
Img 5523
Klänning från NAKD, skor från Flattered och väska från Kina. 
Img 5276
Top och kjol från The Lab. 
Img 6017
Hatt från River Island, klänning från Bikbok och boots från H&M.

Jag är sugen på nya höstkläder. Jag har skrivit det förut, men jag gillar verkligen hösten. Stora halsdukar, skinnjacka, jeans och boots. Jag satt och pinnade massa bilder på outfits jag skulle kunna tänka mig. Här är de jag hittade, från Pinterest. 

Befunky collage

  1. Kekidi skriver:

    Jag är helt inne på att göra om stilen och förnya min garderob den här hösten! Ser så fram emot det.
    Hoppas din vecka blir en effektiv fin vecka.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..