Jag var trebarnsmamma

Igår behövde Jessica hjälp med att hämta Elsa på förskolan, så jag ryckte in. Det var ju ett av argumenten till att Jessica och Ibbe skulle flytta till Åkersberga. Att vi skulle kunna hjälpas åt med hämtningar på förskolan… Det gör vi ibland, men inte så ofta.

Igår hämtade jag dock hem tre glada barn från förskolan. Jag hade Alice och Philip i dubbelvagnen och Elsa på ståbrädan som även har en sittgrej. Det gick hur bra som helst! 

Img 6257
Här låg Philip när jag lagade mat. Det blev både blodpudding och potatisbullar. När de äter blodpudding på förskolan får de nämligen välja om de vill ha det eller blodpudding. De ville gärna ha både och, så det fixade jag till deras stora lycka. 
Img 6266
Alla barnen fick presenter av min moster som bott i Grekland i en herrans massa år. De fick bland annat de här gulliga linnena med små apor på. Jag var bara trebarnsmamma i lite mer än två timmar, men jag var rätt trött sen. Jag, Alice och Philip satte oss i soffan och tittade på ”Pippi på Timmoli” (det heter Tivoli såklart, men jag vill inte rätta barnen när de säger Timmoli, för de låter så gulligt). Strax efter 19 hade båda somnat och jag satte mig och tittade på Idol. Vad tycker ni om nya säsongen? 
Img 6281
Jag tvättade bort sminket, gjorde en peeling (Akademiklinikens Triple peel är så bra!) och sen hoppade jag i säng. Jag försöker gå och lägga mig vid 22 istället för 00-01 som det blivit under sommaren. Det är svårt att somna då, men det är skönt att inte fastna vid tv:n eller datorn.

 

 

  1. Mollan skriver:

    Jag tycker att den här säsongen av idol är lite tråkig, för de har nästan bara visat de som är jättebra. Man VILL ju faktiskt se några av de riktiga katastroferna också, det är ju lite det som är Idol 😀 Men de har väl fått för mycket kritik kanske, juryns omdömen är ju inte alltid snälla.

    1. Tova skriver:

      Jag håller med dig och har själv också tänkt på det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..