ANNONS

Svart spets och polotröja

/

I morse på Nyhetsmorgon (älskar älskar älskar Nymo!) hörde jag att det skulle bli kallt idag. Eller i alla fall på morgonen. Så jag satte på mig en polotröja, svart kjol med spets och boots. Så fasligt kallt blev det inte. Men kläderna funkade bra i alla fall, det är inte så varmt på vårt kontor. 

Img 6294
Polo från Soft goat, kjol från Best secret, boots från H&M och skal från Ideal of Sweden. 
Img 6286
Jag brukar köra på bara ben så länge som möjligt.
Img 6295
Nagellacket i korall är från Essie och heter ”Cute as a button”. Väldigt sommarfint.
Img 6297
Här höll jag på att ramla. Jag får en väldig yrsel när jag reser mig upp snabbt. Jag har kollat upp det och jag har lågt blodtryck. Det är obehagligt, men inte farligt. Jag skulle dessutom behöva stretcha benen och höfterna varje dag. Jag känner mig så stel. Jag ska faktiskt nu på en gång kolla om jag kan boka in ett yogapass på mitt gym. Det var rätt länge sen jag var där…

2
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00