När man bara vill överleva

Ni vet när man vaknar av ljudet av någon som kräks… Ni vet kanske den känslan. Den känslan när man är ensamstående mamma till två barn är en mardröm. Det handlar om timmar av väntan, torka tårar, krama om och framförallt tvätta.

Jag behöver ju inte gå in på fler detaljer, men jag har varit i ett vakuum. Min mardröm som mamma till två små. Men vi var ett bra team och klarade det bra. Älskade barn. 

Img 6323
Jag har några timmars sömn att ta igen kan man säga. Men i helgen blir det jobb på Skincity. Där får jag i och för hur mycket energi som helst. Jag älskar det jobbet! I morgon ska jag testa att lyssna på en podd samtidigt som jag jobbar. Många av de andra tjejerna gör det. Jag har dock lite svårt att lyssna på något samtidigt som jag måste fokusera… Kanske att det funkar, kanske inte. Jag har nästan lyssnat klart på alla avsnitt av Rättegångspodden. Eller de avsnitt som intresserar mig.

Jag och Nicklas har ätit pizza till middag och nu ska vi lägga oss och i soffan och kolla på en film. Det var länge sen vi hade en lugn hemmakväll, bara vi två. Jag ser fram emot att somna i soffan, haha. Rolig tjej!

  1. Ida skriver:

    Alltid kul å inspirerande att få läsa din blogg😊
    Har börjat lyssna på rättegångspodden,idag har jag lyssnat på Mordet på Lisa Holm å innan dess lyssnade jag på Styckmordet i Boden.Så hemskt,vilka avsnitt lyssnade du på i rättegångspodden?

    Önskar dig en fin helg😊🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..