ANNONS

”Jag börjar på måndag”

/

Jag vet inte hur många gånger under livet jag upprepat den meningen i mitt huvud. Och högt. Som om det vore bättre att starta ”ett nytt liv” på en måndag. Någon som känner igen sig? När jag kommit ur träningen har jag så svårt att komma in i den igen. Och när jag är mitt uppe i bästa träningsperioden, ja då förstår jag inte hur jag kan tappa rutinerna. Jag tror inte att jag är ensam om det.

Img 0496
Jag kanske inte hittat en träningsform som jag älskar? Som jag inte vill släppa taget om. Någonsin. Jag tycker om yoga, jag gillar att springa, hellre kort än långt. Jag tyckte att det var riktigt roligt att boxas. Helst med Jessica. Yoga i värme på Sats tyckte jag var häftigt och att yoga i en hängmatta likaså.
Img 4730
Nu har jag träningskort på Fitness 24 seven och de det stället är i ärlighetens namn inte kanon när det kommer till pass. Jag gillar pass. Jag gillar att träna tillsammans med andra. Jag gillar att svettas i grupp.
Sandra rogers photography 130
Men det är rätt stor skillnad på vad ett kort kostar på Fitness 24 seven och Sats. Jag tänker främst eftersom jag är en periodare. Det är månader av tid när jag inte utnyttjar mitt kort… Militärträning utomhus var något jag verkligen älskade! Där pressade jag mig till mitt yttersta, men jag ser inte det som en hållbar träningsform året om. Mer som en kickstart att komma igång.

Vad tränar ni? Om ni gör det. Gör ni det för att ni måste? Eller för att ni älskar det?

21
37

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00