”Jag börjar på måndag”

Jag vet inte hur många gånger under livet jag upprepat den meningen i mitt huvud. Och högt. Som om det vore bättre att starta ”ett nytt liv” på en måndag. Någon som känner igen sig? När jag kommit ur träningen har jag så svårt att komma in i den igen. Och när jag är mitt uppe i bästa träningsperioden, ja då förstår jag inte hur jag kan tappa rutinerna. Jag tror inte att jag är ensam om det.

Img 0496
Jag kanske inte hittat en träningsform som jag älskar? Som jag inte vill släppa taget om. Någonsin. Jag tycker om yoga, jag gillar att springa, hellre kort än långt. Jag tyckte att det var riktigt roligt att boxas. Helst med Jessica. Yoga i värme på Sats tyckte jag var häftigt och att yoga i en hängmatta likaså.
Img 4730
Nu har jag träningskort på Fitness 24 seven och de det stället är i ärlighetens namn inte kanon när det kommer till pass. Jag gillar pass. Jag gillar att träna tillsammans med andra. Jag gillar att svettas i grupp.
Sandra rogers photography 130
Men det är rätt stor skillnad på vad ett kort kostar på Fitness 24 seven och Sats. Jag tänker främst eftersom jag är en periodare. Det är månader av tid när jag inte utnyttjar mitt kort… Militärträning utomhus var något jag verkligen älskade! Där pressade jag mig till mitt yttersta, men jag ser inte det som en hållbar träningsform året om. Mer som en kickstart att komma igång.

Vad tränar ni? Om ni gör det. Gör ni det för att ni måste? Eller för att ni älskar det?

 1. Therese skriver:

  Ladda ner appen ”madbarz” korta intensiva träningspass där man tränar med kroppen utan vikter och maskiner. Man kan välja gratis workouts el köpa premium och följa program, det är jättekul 🙂 Är också periodare men fastnade verkligen för denna träningsformen, man blir inte uttråkad 😉

 2. Frida skriver:

  Jag tränar för att må bättre både psykiskt och fysiskt. Min värk håller sig i lite bättre skov då jag håller igång träningen, och känns direkt jag inte tränat. Jag älskar oxå träna i grupp, den gemenskapen och glädje man får då går inte beskriva. 😍 Och när jag tränar grupp kör jag gärna boxning, rumpa/lår, spinning eller 3D pass. Och blir det gymmet så kör jag gärna rygg eller axlar. Önskar dock jag skulle gilla att springa skulle underlätta så mycket..

  Kommer nu i september åka till solen ev vecka tillsammans med vårt lokala gym, kommer bli så otroligt härligt att träna, skratt och umgås tillsammans, och åldern spelar ingen roll, det kallas glädje och gemenskap ❤️

 3. Sofia skriver:

  Jag upptäckte landsvägscykling för 2 år sen, älskar det! Enda nackdelen är att det mest är trevligt regnfria-dagar april-max oktober 😉

 4. Fia skriver:

  Hej, vet inte hur du känner för kampsport? Och hur långt det är för dig till Bro? Sensei Nina Engqvist håller på att starta upp en ny katateklubb där. Tror första passet skulle vara den 11/9 kl 17.30. Sök gärna på Facebook efter Tatakai Kyokushin Bro

 5. Maria skriver:

  Jag klättrade förut sen blev det för mycket folk varje gång som förstörde hela grejen för mig att man istället för att klättra fick stå och vänta. Jag är periodare men har alltid haft yogan nära mig hemma 🙂 just nu har jag precis börjat jobba inom hotell och restaurang och försöker vänja mig vid skift som är tufft då jag alltid jobbat kontorstid och varit ledig helg senaste åren 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..