Min helg i sex bilder

Den här helgen har innehållit vila, jobb på Skincity, fotboll och tid med Nicklas. Jag har känt mig rätt trött och lyssnat på kroppen. Det är inte så ofta jag gör det, men nu gjorde jag det. Tillät mig själv att sova en timme efter jobbet, trots att jag hade saker att göra hemma. 

Img 6376
Innan jag skulle iväg till Skincity. Oftast när jag jobbar där (på deras lager) har jag träningskläder på mig. Förra veckan fick jag nya kläder från Röhnisch. Älskar de här byxorna! 
Img 6389
Efter jobb och vila i lördags tog jag en lång dusch, sminkade mig och blev upphämtad av Nicklas. Vi åkte och åt middag och gick på bio i Kista. Vi såg senaste Jurassic world efter tips från Jessica. Helt ärligt, inte den bästa filmen jag sett. Faktiskt inte sevärd på bio, haha. Men det var mysigt att komma iväg. 
Img 6422
På söndagen var jag och tittade på Nickes barns fotbollscup. Nicklas är fotbollstränare och det var så himla roligt att vara med där. De spelade tre matcher och precis när de var klara med den sista matchen öppnade sig himlen och regnet öste ner. Igår eftermiddag blev det ännu mer fotboll, AIK-match. Så roligt! 
Img 6431
Jag har inte varit intresserad av fotboll innan men nu tycker jag att det är kul. Jag och en kompis ska gå på derby i september när AIK möter Hammarby. 
Img 6440
Vi tog bilen in till söder efter matchen (AIK vann!) och åt varsin gyro på Gyrella. Tydligen ända stället i Sverige som har riktiga gyros, som i Grekland. Såååhååå gott! Jag blev sugen på att boka en resa till Kalymnos, ön där mina kusiner bor. 
Img 6436
Grym söndagsmiddag!

Idag är jag och Jessica på plats på kontoret och jobbar för fullt. Vi har ett spännande samarbete på gång. Och försöker styra upp en livepodd. Det var ju så roligt sist. Vad har ni för er idag? Har ni några roliga planer för veckan? Om exakt en vecka ska jag på ett event och få köra fort, fort, fort. Längtar!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..