20 roliga frågor och svar

Jag hittade ”20 roliga frågor och svar” i Nisses gamla blogg på mama som jag tänkte svara på. Sen vet jag helt ärligt inte om alla frågor är så roliga… haha. Men jag svarade i alla fall.

1. Om du hade fått en dotter nu, vad hade du döpt henne till?
– Men åh, vad svårt… Jag älskar namnen Lily, Isabelle, Olivia mfl. Men tanken är nog att det inte ska bli några fler barn. Varken döttrar eller söner. Men man ska aldrig säga aldrig.

2. Sex utan kärlek eller kärlek utan sex?
– Jag har levt i en relation med kärlek med utan sex och då grät jag mig ibland till sömns. Inte alls härligt. Som att bo med en kompis bara. Men jag vill inte behöva välja… Men måste jag så väljer jag sex utan kärlek.

3. Har du bra självförtroende?
– Helt okej skulle jag säga. Bättre nu än när jag var yngre.

4. Nämn tre saker på din att-göra-lista?
– Fixa två sjukt tråkiga saker i badrummet på nedervåningen som inte kommer synas men som kommer kosta massa pengar. Göra en intervju för Aftonbladet i eftermiddag och betala alla räkningar. Rolig to do va?

5. Beskriv ditt drömutseende.
– Nicklas har mitt drömutseende. Aldrig tidigare har jag varit tillsammans med en man som är så nära perfektion som man kan komma utseendemässigt. Och personlighetsmässigt såklart, en nu handlade den här frågan om utseende. Hans hår på bröstet, hans ögon med ett fantastiskt djup. Hans skägg och de där mjuka läpparna. Älskar honom så mycket.

6. Någon du har kysst?
– Jag kanske är dum, men jag förstår inte riktigt den här frågan? Någon jag har kysst? Jag planerar att bara kyssa Nicke resten av mitt liv. Fin tanke.

7. Har du kvar klädesplagg från då du var liten?
– Ja, väldigt många. Mamma sa att vi har grejer hos henne som är våra. På vinden hos vår låtsaspappa Acko finns en hel del… Nyligen hade Alice på sig en av mina gamla klänningar.

8. Är du nöjd med din profilbild på Facebook?
– Absolut, den är somrig och fin!

33816557 10160522801815381 2024536481120387072 n

9. Vad väljer du, godis eller chips?
– Godis, alla dagar i veckan. Sura, salta och hårda godisar är det bästa jag vet.

10. Hur uppvaktar man dig?
– Jag älskar att gå ut och äta. Jag älskar att få presenter, små som stora. Jag blir väldigt smickrad och glad av komplimanger. Jag är inte så svår att imponera på. Jag älskar verkligen överraskningar. Jag vet att alla inte gör det, men jag gör det. Att bli chockad och förvånad är kul.

11. Har du rykten efter dig?
– Ja, tyvärr. Det gick en del rykten om att jag var otrogen mot min ex-man. Att det var därför det tog slut. Det ligger 0% sanning i det. Hade jag varit otrogen hade jag varit rakryggad och stått för det.

12. Din absolut sämsta egenskap?
– Att jag är en känslig person. I vissa situationer kan det bli jobbigt. Jag tar åt mig mycket mer än jag önskar att jag gjorde. En annan dålig egenskap är nog att jag är lättretad.

13. Din bästa egenskap?
– Att jag är kärleksfull och omtänksam. Jag är väldigt mån om att människor i min närhet ska må bra, det är så viktigt för mig.

14. Kan man vara vän med sitt ex?
– Det kan man nog. Det är ju beroende på hur det tog slut. Om någon är sårad osv. osv. osv.

15. Har du kysst en kompis?
– Ja, det har jag! Härligt ju! Mer kyssar till alla.

16. Hade du kunnat ha distansförhållande?
– Med Nicklas? Nej. Jag skulle verkligen inte vilja det. Om jag var tvungen att ha det en period hade jag såklart accepterat det. Men jag gillar närhet så att vara ifrån varandra hade inte varit roligt.

17. Hur lång är du?
– 166 cm.

18. En vacker person?

Är jag tråkig om jag svarar Nicklas? Ja. Men han är den vackraste jag vet. Några andra vackra människor är Jude Law (i the holiday) och Brad Pitt i Sju år i Tibet. Eller Leo i Titanic.

19. Ett boktips?
– ”Det är nåt som inte stämmer” skriven av Martina Haag. Hög igenkänning i den boken! 

20. Bäst just nu?
– Att hösten är här. Jag tycker så mycket om luften som är ute nu. Att hela lönen sitter på kontot. Att frilansjobb rullar in och att jag är frisk. Och att barnen kommer på torsdag. Vi ska ha kalas för Philip på lördag, jag längtar.

 

 1. Maria skriver:

  Oj hade aldrig valt en relation med sex utan kärlek… tänk alla som kanske inte kan ha sex men har världens mest kärleksfull relation.

 2. Fanny skriver:

  Blir så ledsen när jag tänker på vad du varit med om. Vi läsare vet självklart inte hela historien. Men man kan anta. Om det är något i stil med Martina Haags bok, som jag tycker det genomsyrat i bloggen, så är det fruktansvärt. All kärlek och styrka till dig. Fantastiskt att du vågade älska igen ❤️

  1. Nella skriver:

   Holy shit..kan det verkligen ha vart så? Martina Haags upplevelse är så smärtsam.. #4everteamangelica

 3. Nana skriver:

  Helt OT nu men blir så frustrerad: varför finns det ingen RSS-feed till era bloggar (din och Jessicas)? Eller finns det? I alla fall har jag inte kunnat följa er på min Feedly sedan bloggflytten. Hoppas det går att lösa.

 4. Felicia skriver:

  Varför sprider folk sådana dumma rykten om dig? 😫 jag fick uppfattningen i er skilsmässa att det var precis tvärtom, han som varit otrogen o träffat en annan (i alla fall om man tittade på kommentarerna som härjade fritt) oavsett vad så blev det bra till slut! Du fick Niklas ❤️❤️❤️ Kram fina du

  1. Malin skriver:

   Och varför sprider du rykten vidare?

   Jag har ingen aning vad som hände, men så här i backspegeln verkar det ha blivit rätt bra ändå, trots allt! Men jag förstår att det inte var det här du ville såklart.
   Det måste vara svintufft att inte få träffa barnen när man vill 😢 kämpa på Angelica!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..