Dansar runt i blommig kostym

Jag fick ett bud med en ny kostym från Dry Lake. Så himla skön! Jag köper sällan blommiga kläder, så jag var aningens skeptisk innan jag provade den. Men den är sååå fin och sååå skön! Jag vet inte hur många frågor jag har fått om den, både på sociala medier men också i verkliga livet. En glädjespridare helt klart! 

Drylake lagergren
Hemma hos Annika innan vi njöt av färska kräftor. 
Kostym dry lake
De har byggt en extra altan på tomten, så fin. 
Drylake
Så mjuka. Som att glida runt i mjukiskläder. 
Dry lake flowers
Jag har storlek M i överdelen och L i byxorna. Hade nog kunnat ha en M i underdelen också, men jag gillar att de sitter löst.
Angelicalagergren kostym
Bra kläder att dansa i!
Kostym blommor
Jag är en av de stelaste personerna jag vet… Att sitta såhär med min trasiga höft är ett projekt. Jessica ropade ”Håll inte i fötterna eller soffan”… Men det var svårt att låta bli.

Nu ska jag tråda ögonbrynen hos min kompis DaniHair & Beauty by B i Täby centrum. Jag är en betalande kund som alla andra, men vill gärna lyfta henne. Hon är grym! Jag är verkligen inte bra på det här med bryn, tur då att man har vänner som kan det.

  1. Greta skriver:

    Ser lite ut som en pyjamas..men härligt IG bekvämt👏🏼

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..