Fight i för liten baddräkt

I senaste avsnitt av Tvillingpodden (som släpptes i måndags) pratar jag och Jessica om en ny, rätt knäpp affärsidé. Vi pratar om att hyra en lokal, ställa oss själva i en bur i alldeles för små baddräktes och fightas. Med varandra alltså. Varför vi skulle göra detta, det förstår man inte riktigt. Men in och lyssna för att höra mer vad planerna är för hösten! 

Img 6641

Get…

Img 6648

ready…

Img 6650

to rumble!

Vi gör varsin lista i Tvillingpodden på saker som vi vill fixa med oss själva inför hösten. Typ hårfix, naglar, massage osv. Rena och skära lyxbehandlingar som förmodligen aldrig kommer bli av. Men det är mysigt att sitta och spåna.

Jag fick precis ett mail från Skincity och ska åka dit och hoppa in som extrapersonal. Så himla roligt!

  1. Sofie skriver:

    Skrattade så tårarna rann samtidigt som jag ”frust-skrattade” Alla på ICA var beredda att ringa närmsta psykakut tror jag. Fy fasen vad roliga ni är 😂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..