När både kylen och hjärtat fylls…

... då är jag hel igen. Idag kommer barnen till mig. Inte så länge den här gången, eftersom Philip fyller år. De ska tillbaka till sin pappa på söndag redan. Tack för alla era fina kommentarer om det. Det värmer. Det har faktiskt löst sig. Jag pratade med barnens pappa och vi bestämde att vi ska äta middag tillsammans på Flippens födelsedag.

Jag ska även få följa med och se hur det går för Alice på hennes simskola. Så roligt att få se! Jag har fått uppdateringar om att hon dyker ner till botten och hämtar ringar. Eller skatter som hon kallar det. Hon ser så stolt ut när man pratar med henne om simskolan. Hon är yngst av alla. 

I morgon ska Philip till sin mormor och baka bullar till lördagens kalas. Och sen ska han sova över där, så de får egentid. Och jag och Alice får tid tillsammans, bara vi. Det händer inte så ofta, för hon vill gärna vara med sin mormor. Jag tänkte att hon och jag skulle åka till en simhall och bada, bara hon och jag. Vi får se hur pepp hon är på det i morgon efter en dag (och en hel vecka!) på förskolan. Vi kanske bara åker hem och har fredagsmys i soffan. Hon får välja. Bio vore också mysigt.

 

  1. Petra J skriver:

    Åh så glad jag blir för din skull att ni ska äts middagen tillsammans på Philips födelsedag! Det värmer mammahjärtat!! Hoppas ni allihopa får en fin stund och framför allt att er lilla stora treåring får en awesome dag!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..