5 snabba frågor om livet

Vilken sida av sängen sover du på?
Hemma hos Nicklas sover jag på vänster sida. Och det gör jag hemma hos mig också när jag tänker efter. Men när Nicklas sover hos mig sover jag på höger sida. Märkligt…

Img 1415
Mitt sovrum. Jag älskar att sovrummet är krispigt vitt. 

Vad gillar du för musik?
Det beror på vad jag ska göra. När jag kör bil lyssnar jag på Svensk Pop, älskar att sjunga med. Högt. När jag springer eller tar promenader vill jag helst lyssna på träningsmusik. Mycket bas och snabba låtar. När jag jobbar vill jag ha chill musik som bara är där, som man inte stör sig på eller tänker på. Bara njuter av.

Dans eller gymnastik… I don´t know. 

Vad har du haft för hårfärger?
Oj! Brunt i olika nyanser. Jag har haft många olika blonda nyanser också, allt från gult till blåvitt typ. Lila-skiftande. Jag trivs bäst som blond med en mörk botten.

Brunett på Alices dop. 
Blond med nyfödd Alice. 
Superblond med massa löshår sommaren 2013. Så härligt att ha en blogg och kunna kolla i arkivet. 

Varför skriver du aldrig om din pappa? 
Han vill inte att jag skriver om honom, så enkelt är det. Jag älskar honom, lilla pappa. Men jag respekterar att han inte vill att jag skriver om honom.

Img 3442
Philip och pappa. Han kommer på kalaset i morgon, mysigt. 

Vad är planen framåt för dig och Nicklas? 
Vi sitter och knarkar hemnet. Allt som vi vill ha är för dyrt… Jag tänker att det räcker med fem rum, Nicke vill gärna ha det störra. Vi får se hur de blir. Men planen är nog att fixa med mitt hus, sälja det och så flyttar vi (jag och mina små apor) in hos Nicklas och hans barn i Ulla strand. Så kan jag spara lite pengar. För som det ser ut nu har jag svårt att spara pengar med alla utgifter jag har. Men bor vi ihop blir ju ekonomin en helt annan. Jag längtar tills den dagen vi har ett gemensamt hem för oss allihopa.

 1. Johanna skriver:

  Välkomna till Ullna!!! 😊 Tror Alice och Philip kommer trivas som fisken i vattnet här! Området är fyllt av barn i deras åldrar! 🎈
  Vi älskar att bo här!

 2. Cecilia skriver:

  Spännande, hoppas ni hittar något snart!! Hur skulle det bli med barnen på förskola där ni bor nu? Kommer de gå kvar pga deras pappa bor kvar i Åkersberga?

 3. Rebecka skriver:

  Och jag läste ”Vi sitter och knarkar hemma”. Tänkte att nu har jag missat nåt 🤣🤣

  1. Sandra skriver:

   Skönt att det inte bara var jag som läste det 😂

   1. b skriver:

    Haha samma här 😂☝️

  1. maria skriver:

   Haha, jag med! ”Vi sitter och knarkar i hemmet” jag satte kaffet i halsen 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..