Jag luktar ingenting

Jag hade länge en favoritparfym, Dolce & Gabbana feminine. Men den har utgått, till min och Jessicas stora sorg. Hon hade såklart exakt likadan parfym. Jag hade den i så många år, det var min och hennes signaturdoft. Jag är nu på jakt efter en ny favorit, gärna någon som liknar den. Har ni några tips? Jag skulle gärna ha en lite tyngre kvällsparfym också, men jag har inte hittat någon favorit där heller.

Img 2532
Så missnöjd över att inte dofta nååågonting! 

Såhär beskrivs min favorit: Dolce & Gabbana Feminine lanserades 1999 och är lätt, frisk och romantisk. Feminine har en fin blandning av päron, citrus och mimosa, som passar varje dag.

Kom med era bästa tips! Skriv gärna era favoriter. Jag gillar inte riktigt tunga parfymer, jag får lätt huvudvärk. Jag gillar nog mer manliga dofter än typiskt kvinnliga.

LOADING..