Ett nytt kapitel i mitt liv

Oj, oj. Ibland går saker fort i livet. Jag har fått ett nytt jobb, jag ska berätta mer för er när jag skrivit på. Men det känns så kul! Jag älskar livet som frilansande journalist men har på senaste tiden känt att jag vill göra något mer. Så nu blir det något helt annat och det känns fint och bra i magen. 

Img 7198
Nu kom jag precis hem till Nicklas och hans barn efter en jobbdag på Skincity. Vi ska ha torsdagsmys i soffan alla fyra, i morgon ska de till sin mamma. Jag ska starta dagen i morgon med ett besök hos en kiropraktor. Jag vill gärna få höften knäckt och även ryggen. Och kanske nacken. Vi får helt enkelt se vad han kan göra med min kropp.

Sen ska jag träffa min älskade faster och hämta nycklarna till sommarhuset i Torekov. Sen väntar en drömhelg! <3

 1. Camilla skriver:

  Hej. Gå till sjukgymnast istället så slipper du gå regelbundet hos någon som tydligen aldrig gör dig bra i vare sig höft, rygg eller nacke… Ett träningsprogram (tråkigt, jag vet 😊) ökar möjligheterna att slippa smärta.
  Trevlig helg!

 2. omg omg berätta, jag vill veta. Vad kuul det låter. Vad glad jag blir för din skull. Hoppas det blir superbra och supersnart så att man får veta. 😀
  Trevlig kväll <3

 3. Sara skriver:

  Låt inte kiropraktorn ”knäcka” i nacken. Har haft flera patienter som fått en stroke av det, då blodkärlen som försörjer bakre delen av storhjärnan och lillhjärnan går inne i nackkotorna och lätt påverkas vid kraftig rotation/manipulation. Om en har problem med nacksmärtor rekommenderar jag kontakt med sjukgymnast för specifik backträning istället! Lycka till!

  1. Wahh är det sant? Jag har gått till en kiropraktor regelbundet sen i våras och han har knäckt nacken varje gång.. känns ju lite obehagligt nu!

  1. Josefin skriver:

   Vet också personer som fått stroke av det, dessvärre 🙁 Jag gick för att knäcka förut för min migrän, men har slutat med det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..