Vad hittar man ofta…

På ditt skrivbord?
Min kalender från Lagerhaus, en kopp kaffe, ett block och en penna. Det borde absolut alltid stå en flaska vatten på bordet också. Jag är rätt dålig på att komma ihåg att dricka vatten.

Under din säng?
Ingenting hoppas jag, det finns ingen plats där. Jag har alltid haft lite högre ben förut så jag kan ha förvaring under sängen, men nu senast valde jag låga ben. Jag vill inte att barnen ska göra sig illa om de ramlar ner från sängen.

Bild från Pinterest, en säng som garanterat är fri från monster där under. 

I din jackficka?
Typ alltid lite papper att torka näsan med på barnen. Jag har sällan saker i jackfickan, slänger alltid ner nycklar, mobil och plånbok i väskan.

Min favoritjacka från Soaked in luxury. 

Bakom din kylskåpsdörr?
Haha, va? Alltså i facket i dörren? Ketchup, rosévin, parmesanost och någon dressing tror jag.

Vid sidan av ditt handfat?
Finns två tvålar, en oparfymerad för barnen och en till mig och andra vuxna. Där borde det även finnas någon fin vas med en växt i eller ett doftljus.

Jag drömmer om en mörkare badrum. Jag är lite trött på allt det ljusa och fräscha… Får man säga så?

Högst upp i din bokhylla?
Bara massa damm skulle jag tro. Jag är inte en sån som dammar uppe på hyllorna. Jag ska nog återinföra städdag hemma. Jag hade det innan skilsmässan, men sen… Ja. Jag har inte riktigt hittat mina rutiner än. Trots att det gått ett och ett halvt år.

Längst ner i din tvättkorg
En riktigt fin blus från malina. Jag tror att det är kemtvätt på den. Eller handtvätt. Den blir hur som helst bara liggande där. Tråkigt, för jag älskar den.

En suddig bild på blusen jag älskar. 

Framför näsan på dig?
Datorn. En burk pepsi max som jag inte alls gillar lika mycket som cola zero. Vad gillar du bäst? Pepsi? Cola?

I dina tankar?
Nicklas och barnen. Alltid Nicklas och barnen. Jag tänker också mycket på framtiden och känner att det börjar ordna upp sig. På ett väldigt bra sätt. Det känns tryggt. 

Love of my life!