Ett gammalt intresse väcktes till liv

Nicklas har köpt en ny ipad där det ingår en penna. Jag har länge saknat att rita och måla, främst måla egentligen. Jag målade en hel del för många år sen, jag vet inte vad det var som fick mig att sluta. Det är i och för sig med det som med mycket annat, jag är en periodare. Jag gör saker intensivt ett tag, sen lägger jag av. Tråkigt ändå.

Nu när jag fick låna Nicklas padda fastnade jag vid den i över en timme. Jag ritade massa olika kvinnokroppar, det här är Peg Parnevik. Jag är inte klar med den här än. 

Img 7174
Jag blev sugen på att köpa canvas och måla igen. Eller ett block och rita med blyerts. Nu ska vi duka upp för kräftskiva i orangeriet här i Torekov. Tända ljus, en brasa och bara njuta av goda skaldjur. Hoppas att ni har en fin lördag.

  1. Ellinor skriver:

    Jag tror också att man tappar när man går in i ett förhållande så som du och jag gjorde. Att man tappar för att man inte ”tillåter” sig själv sin egentid utan kanske gnäll( som i mitt fall). Han sa att han ville uppmuntra mig men när jag satte mig och skapade så blev jag alltid avbruten och störd och det blev inget bra. Sedan tar man upp det igen när man upptäcker att man tappat bort det man tyckte var roligt. Jag är i alla fall sådan.
    Nu har jag ju tagit upp mitt ritande igen och det är verkligen härligt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..