ANNONS

Jag skulle aldrig…

/

Jag hittade en lista i den här bloggen. Jag tycker att det är kul att läsa andras listor, hoppas ni också gillar det formatet i bloggen.

Äta? 
Jag avskyr tryffel. Jag mår illa av lukten, så det skippar jag helst. Nåt annat jag inte kan tänka mig att äta är levande djur, jag har sett filmklipp på youtube från Japan där man äter små bläckfiskar levande.

Dricka? 
Kiss! Haha, jag skulle aldrig dricka kiss. Självklart kanske. Jag skulle heller aldrig dricka alkohol just nu av lite olika anledningar.

Skoja om? 
Svårt. Jag och Jessica skojar om det mesta i Tvillingpodden… Lyssna gärna på senaste avsnittet som vi gjort tillsammans med ”Världens sämsta föräldrar”. Det är ett skojigt och skrattigt avsnitt med många skämt.

Emmaisraelsson
Min tröja kommer från bästa Emma Israelsson. 

Ha på kroppen? 
Också en svår fråga… Jag har nog inget plagg jag aldrig skulle sätta på mig. Jag bryr mig inte så mycket längre. Det har ändrats med åren. När jag var yngre hade jag nog mer krav på saker jag aaaldrig skulle bära. Men nu, nej. Om jag tvingades ha ett illasittande korvskinn en dag, ja då skulle jag ha det.

Vilja uppleva? 
Att någon nära familjemedel dog. Livets skräck. Ju fler människor man omger sig med, desto fler kan man förlora. Men så kan man ju inte tänka. Mina nära och kära berikar mitt liv på ett otroligt sätt.

Kunna arbeta med? 
Oj, vad svårt! Jag är nyfiken på de allra flesta jobb faktiskt. Jag trodde aldrig att jag skulle tycka att lagerarbete var kul, men jobbet på Skincity får mig på riktigt att skutta dit. Jag älskar det! Jag är inte så sugen på att köra bil hela dagarna… typ taxichaufför eller buss.

Emma israelsson troja

Säga nej till? 
Att leda ett tv-program, en hundvalp, 100 kilo mjölkchoklad, köra racing, sex med Nickas, en romantisk weekend på ett spa-hotell eller en helkroppsmassage.

Googla? 
Jisses vad svåra frågor. Jag googlar det mesta. Jag lyssnar på Rättegångspodden och har förstått att poliser lätt kan spåra vad man kollat upp på internet. Om mördare som googlat styckning osv. Jag kan nog googla det mesta, men inte sånt som är olagligt. Men gud vilket präktigt svar! Jag kan visst googla olagliga saker. Jag kan googla allt. Punkt slut. 

Emma israelsson
Gör offentligt? 
Bajsa.

Blogga om? 
Jag har valt att inte blogga om potträning och bajsblöjor, det får man såklart göra som man vill, men så känner jag inför mina barn.

8
30

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00