Dagens arbetsplats plus vabb

Jag har aldrig tagit ut en endaste vabbdag under barnens levnadsår. Jag har varit hemma med barnen, men aldrig anmält det till försäkringskassan. Jag skriver att jag vabbar i alla fall här i bloggen, men så ni vet. Alltid retar det någon att man skriver en sak men gör en annan.

Jag försöker kombinera jobb med vård av barn. Philip är sjuk som sagt, så vi alla tre är hemma idag. Alice fick välja själv hur hon ville göra, och hon ville väldigt gärna vara hemma med oss. 

Img 7773
Till frukost blev det havregrynsgröt med kanel, mjölk och banan. Jag tycker verkligen att det är så gott! Barnen åt smörgåsar. Det nya är att ha leverpastej först och sen smör på. Rätt så kladdigt… Klockan är snart 14 och jag har redan druckit tre koppar kaffe. Stackars magen. Dags att börja varva te med kaffe känner jag. 
Img 7781
Alice sa ”ta en bild på Nicke mamma!” och det gjorde jag såklart. 
Img 7785
Dagens arbetsplats är här vid matbordet. Jag har hunnit med rätt mycket jobb och lek. Vi har lekt med lera, my little ponys, ritat roliga gubbar och nu tittar vi alla tre på Frost. Undra hur många gånger man kan se samma film… 
Turtles nickelodeon
Fredagsmyset är fixat!

Det knackade på dörren och vi fick ett roligt bud från Nickelodeon. På måndag börjat Turtles visas där igen. Såg ni det som barn? Jag älskade det! Jag lekte alltid att jag var April. Nu ska jag lägga bort datorn och snusa barnen i nacken. När vi varit ifrån varandra såhär länge vill alla bara vara nära varandra. Tur i oturen att Philip vaknade sjuk.

  1. Emma skriver:

    Total älskar din blogg till iochförsig allt du gör!! Vart är muggen ifrån? Kram Emma

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..