Starka smärtstillande tabletter

Igår var jag hos en kiropraktor. Ni som har följt bloggen ett tag vet att jag har artros i min högra höft. Ibland har jag skitont och ibland känner jag inte av den alls. När det är som sämst haltar jag fram. Förut åt jag rätt starka smärtstillande tabletter varje dag, men jag slutade med de när jag ville bli gravid efter bröllopet 2013. 

Img 7561
När det är som värst haltar jag fram, men det var ett tag sen nu. Men! Jag har känt att jag vill göra nåt åt smärtan, om det nu går. Med hjälp av en kiropraktor så ska jag nog få ordning på detta, mer om honom längre fram här i bloggen. Jag gick hos en naprapat förut som stretchade och gav mig nålar. Det hjälpte till viss del. Men när jag för två månader sen började få riktigt ont i ländryggen kände jag att jag ville få hjälp med kroppen. Det är sååå stel. Jag behöver ta tag i träningen också. Igen. 
Img 7624 5b9ad5b5703de
En bild från igår när Henrik kände på mina stela muskler i nacken och axlarna. 

Att få hjälp när man har ont någonstans är guld värt. Jag ska skriva mer om min behandling längre fram. Jag ska tillbaka nu på lördag och kolla hur kroppen svarade på behandlingen. Idag skulle jag ha varit inne i stan hos Bonnier och ska podda tillsammans med Jenny Edlund som var med i Ensam mamma söker förra sommaren. Vi åt lunch med henne förra veckan i Båstad. Vi klickade på en gång, en varm och vänlig människa. Och rolig! Nu är Philip sjuk så det blev en dag hemma istället. Såklart väldigt mysigt att få vara med barnen, men tråkigt att behöva ställa in podden. 

Img 7325
Jag längtar tills nästa säsong av Ensam mamma söker, det är ett av mina favoritprogram. Det, Efterlyst, dokumentärer, Bachelor och olika dejtingprogram som Hemlig beundrare är så underhållande. Perfekt en fredagskväll när barnen somnat efter massa mys i soffan.

  1. Mina skriver:

    Magnetsmycken har hjälpt min onda höft 👍🏻

  2. Clara skriver:

    Min mamma har tyvärr artros i massa leder och vad som verkligen fungerar för henne är nyponpulver! Verkligen värt att testa, hon märker på en gång när hon har glömt att ta det.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..