Illuminate Highlight shades från Youngblood

Jag har testat en ny palett som jag fått i en goodiebag. Den heter Illuminate Highlight shades palette och kommer från ett märke som heter Youngblood. Jag brukar inte vara ett fan av smink i cremeform, men nu behövde jag ett lyft kände jag. Ansiktet känns torrt och stramt, sådär som det kan göras på hösten. Jag är noga med peeling, ansiktsmasker och serum och cremer. Men när sminket åker på blir det lätt kakigt och matt. Den här paletten var minst sagt räddningen! 

Img 7798 4
På kindbenen har jag blandat nyanserna ”Pearl” och ”Natural”. Sen avslutade jag med lite ”Bronze” här och där. Så snyggt tycker jag!
Illuminatepalette youngblood
Såhär ser paletten ut, den innehåller som ni ser sex olika nyanser. 
Img 7799 4
Snyggt med glow!
Palette youngblod
”Pink”, ”Pearl” och ”Natural”. 
Img 7797 3
Som bas har jag foundation från Estée Lauder och rouge från make up store. Men nästa gång jag sminkar mig ska jag testa att ta färgen ”Peach” eller ”Pink” från paletten som rouge. Brynen har jag fyllt i med en ögonskugga från make up store i färgen ”Kakaw”. Jag ÄLSKAR mina nya bryn. Jag gick och trådade brynen och överläppen hos Daniela Wiman på Hair&Beauty by B i Täby centrum. Hon är grym!

  1. Maria skriver:

    Ursnyggt! Måste prova jag också =) Kram och trevlig helg!

  2. Du är ju galet vacker människa.
    Perfekt på något vis, dina tänder, ditt leende, dina ögon, håret, hur är det ens möjligt?
    Hoppas du får en fin helg.
    Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..