Tre saker jag tänker på just nu

Jag fyller år i morgon!
Det är nåt speciellt med födelsedagar trots att det såklart mattats av med åren. Fortfarande står en hund överst på önskelistan, som det gjort alla år i livet. Jag fick en hund när jag fyllde 15 år och lilla Mimmi var en del av vår familj i 13 år. Jag saknar henne fortfarande, så himla mycket. Jag har egentligen inte alls tid att ha en hund, men ja. Önska går ju. Ikväll ska jag sova hos mamma! Jag och barnen, så de kan sjunga för mig i morgon. Så mysigt tycker jag.

Jag och Andy förra året när jag fyllde år. 

Cravings för pannkakor 
Jag är sugen på pannkakor hela tiden. Typ dygnet runt. Helst vanliga pannkakor, tunna och frasiga. Men det blir amerikanska pannkakor till frukost idag. Med socker på. Jag är hälsan själv känner jag!

Jag är nöjd
Nicklas frågade precis hur det känns att fylla 23 år i morgon. 23. Jag är SÅ nöjd över att INTE vara just 23 år. Jag är så nöjd med att vara 33 och inte 23. Jag skulle inte vilja vara tillbaka till den destruktiva tiden i mitt liv. Utekvällar fyra dagar i veckan, jobb nästan dygnet runt och tidiga mornar på Stureplan på vingliga klackar. Nej tack.
Img 8048
Med mitt livs kärlek! 
Img 8045
Jag är lycklig över att fylla 33. Lycklig över att få vakna nära två barn och en mamma. Jag är så nöjd över där jag är i livet just nu. Och det är en känsla jag har haft svårt att uppnå. Nöjd. Men nu är jag ta mig tusan så himla nöjd.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..