För eller emot dödsstraff

Ibland förvånas jag över hur olika jag och Jessica tycker om saker och ting. Heeelt olika. Vi kom in på det här med dödsstraff när vi spelade in Tvillingpodden senast. Jag blev rätt upprörd… Ni får gärna lyssna på senaste avsnittet som vi släppte idag, avsnitt 197.

Tvillingpodden bild
Tänk, snart uppe i 200. Jag tycker att det var så kul att köra livepodd när vi spelade in avsnitt 100. Snart är det dags igen! Boka in 15 november i kalendern, då blir det förhoppningsvis ett nytt event. Jag längtar! 
Cached images btdmtech
Här tog jag och Jessica varandra i handen och promenerade in och upp på scenen på Scandic Anglais. Vi hade Hannah Graaf som gäst. Vem skulle ni vilja se/lyssna på som gäst i avsnitt 200? Kom gärna med tips!
Img 7110
Jag vill passa på och tipsa om förra avsnittet också som vi spelade in med Världens sämsta föräldrar. Det är ett glatt och positivt avsnitt med massa skratt. In och lyssna!

LOADING..