Grattis till mig och Jessica

Idag är ingen vanlig dag för idag är det min och Jessicas födelsedag. Det är fint och speciellt att dela sin födelsedag med en annan människa. Haha, jag vet ju ingenting annat. Jag har ju alltid varit tvilling. Men jag hade någon form av födelsedagskris när jag var runt 20. Jag ville ha en egen födelsedag. En egen fest. Eget liksom. Jag var trött på att dela min dag.

Här hade vi kört Prince fitness i fem veckor. Så starka! Skulle vilja köra nåt sånt igen.

Botox deluxe 2016.

Kalas!

2015, nyfödd Philip i sängen bredvid.

30 år! Vi blev överraskade med en fest av våra närmsta vänner. Så kul!

Nu ska jag hem till Nicklas och äta middag med mina barn och hans barn. Eller Alice ska på simskola med A, men sen kommer hon också. Bästa födelsedagen att få ha barnen nära.

 

 

 

  1. Emma skriver:

    Grattis på födelsedagen!! 🎉🎉🎉

  2. Grattis på födelsedagen till er båda 🎉🎂🌻

  3. Susanne skriver:

    Grattis på födelsedagen 🎂🎈🎉🌷

  4. Ida skriver:

    Grattis på födelsedagen!!!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..