Då var jag riktigt vilsen

Jag hittade en lista om hösten hos Sandra Beijer, och tänkte även jag svara på dessa frågor.

Hur känner du inför hösten 2018?
Tvärtemot vad jag kände förra hösten. Då var jag rätt vilsen och försökte pussla ihop mig själv och mitt liv. Hitta ett nytt sätt att leva på. Mamma på halvtid. (Vet att jag alltid är mamma, men jag känner mig halv när barnen inte är här). Nu känner jag mig lugn, trygg och läget känns stabilt. Jag känner mig redo för höst efter en lång och varm sommar. Om man får säga det högt har jag faktiskt längtat efter kyla, mörker och regn. 

Stickade tröjor hör hösten till. 

Yrkesmässigt:
Jag passar på den frågan lite och återkommer. Jag känner dock att jag är på en väldigt bra plats just nu, precis där jag vill och behöver vara för mitt psyke.

Privat:
Jag känner som jag skrev innan ett lugn. Jag känner att jag hinner med det jag vill hinna med. Men. Jag borde prioritera mitt hem lite oftare, men tanken är att jag ska flytta ut inom en inte alltför lång framtid. Så… Ja. Jag vet inte. Jag behöver planera in tid för träning och rensning av lådor på vinden.

Halloween ser jag också fram emot i höst.  

Vad är din planer?
Jag ska jobba massor, lägga tid på barnen och kanske försöka få in någon resa. En helg till Örebro står i alla fall i kalendern, jag och Maria ska till min bästis Ida. Äntligen!

Vad är ditt favorit-te?
På kvällarna vill jag dricka något som lugnar ner mig, typ örtte. Annars söder-te eller earl grey. Så gott!

Snyggaste höstaccessoaren?
Helt klart handskar. Älskar svarta skinnhandskar. Jag fick ett par av Nicklas i vintras.

Snyggt med handskar! 

 

Resten av lista kommer i ett inlägg i morgon. Nu ska jag strax hämta barnen på förskolan. Idag väntar en kväll hemma i lugn och ro, det är skönt med tid tillsammans framför tv:n. Nära, nära. Veckorna med barnen går så otroligt mycket fortare än veckor utan. I morgon är det redan onsdag… Men, jag försöker tänka: här och nu. Här och nu.

Img 7826

Jag tar varje tillfälle i akt att sitta nära och bara få andas i barnens doft. Få stryka handen över deras hår eller lyssna på deras tokiga berättelser. Jag älskar att få vara deras mamma.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..