Varken kylan eller mörkret stör mig

Jag fortsätter på min lista om hösten som jag hittade hos Sandra Beijer. 

Vad är värst, kylan eller mörkret?
Jag gillar både kyla och mörker, haha. Jag älskar faktiskt kontrasterna vi har i vädret och årstiderna i Sverige. Jag skulle inte vilja vara utan något. Jag tycker om sommaren lika mycket som jag gillar hösten och vintern. Och det är nåt visst med våren när allt blir grönt. Så inget är värst. Slask däremot, det är ju sådär när man drar en dubbelvagn.

Jag gillar att vara i stallet på hösten, då slipper man alla flugor som stimmar runt på sommaren. 

Top 3 godast höstmat?
Jag är inget megafan av höstmat. Visst kan en gryta vara god, men jag gillar sallader och lättare mat än jag gillar klassisk höstmat. Jag gillar svamp! Tänk en kantarellmacka (bara kantareller stekta i smör, salt och peppar) till ett glas kall cola zero. Mums vad gott!

Min typ av mat! 

Höstprimörer. Eller? Haha. Noll koll. 

En utflykt du vill göra i höst?
Jag vill ta med Nicklas till olika mysiga slott och herrgårdar. Jag skulle även vilja åka ut i skärgården i höst och ta in på nåt hotell. Typ Sandhamn eller Grina. En helg bara vi med massa frisk luft och kärlek.

En restaurang som är extra mysig på hösten?
Jag skulle vilja tipsa om AOP där jag var i lördags. Asian post office som ligger där 1900 låg förut. Så god mat! Och sen gillar ju jag Kasai, Berns asiatiska och Surfers.

Jag var på Surfers första gången med Bella, Jessica, Sheila och Fanny. 

En bok du vill läsa i höst?
Just nu lyssnar jag på Domare skriven av Dag Öhrlund. Jag vill läsa fler böcker av honom. Det är rättegångar kombinerat med psykopater, sex och spänning. Lättlyssnat och spännande. Sen gillar jag alla Ninni Schulmans böcker. Nu senast lyssnade jag på Bara du och den vill jag tipsa alla om att lyssna på. Så spännande!

Någonting du ser fram emot extra mycket just nu?
Jag ser fram emot att Jessica ska komma och provjobba på Skincity på fredag. Hon ska förhoppningsvis börja jobba extra där. Det ska bli roligt att visa henne mitt jobb. Jag tror att hon kommer att tycka att det är lika roligt som jag.

 1. Sophie skriver:

  Hej! Vill inte vara taskig även om det säkert uppfattas så nu – Jag förstår att det är lätt att ”förskriva” inlägg, men dessa listor är faktiskt inte så roliga att läsa. Frågorna ligger lite i nivå med någon som är 14 år gammal. Tycker det är ytterst lite cotent överlag, nu när du inte planerar bröllop eller är gravid eller har en bebis

  ”Sluta läs då” – ja jag vet, har tänkt det flera gånger men den här bloggen hade ju faktiskt innehåll en gång i tiden och jag hoppas ju fortfarande .. 🙂 i podden skämtar du och gör roliga vardagsobservstioner men i bloggen syns inte den här personen överhuvudtaget vilket är jättesynd när du faktiskt har så mycket personlighet

  1. Nej nej, inte alls taskigt. Jag gillar när ni skriver vad ni vill läsa om. Vad vill du läsa om? 🙂 Precis som du skriver är jag inte gravid, har ingen bebis eller ska gifta mig. Än! 😉 Men skriv gärna vad du vill läsa om, så ska jag göra mitt bästa för att fylla bloggen med content. Kram och roligt att du gillar Tvillingpodden!

 2. Maja skriver:

  Kul lista! Vad synd att du inte drömmer om nån utflykt med barnen. Det blir nig lätt så när man har barnen på halvtid.

  1. Såklart jag gör, men kan inte skriva allt jag drömmer om 🙂 De finns alltid i mina tankar och planer. Kram

 3. Ida skriver:

  Tack för en inspirerande blogg😊Man ser aldrig att du och Jessica träffar Bella längre,ni hade ju såna trevliga tjejkvällar förr.Vad hände?Umgås ni inte längre?
  Önskar dig en fin dag🌸🌸

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..