Vecka 37 och vecka 38

Den senaste veckan har gått i en rasande fart! I onsdags förra veckan var jag och Jessica på Erik Gadds nya show ”Oh my Gadd”. Väldigt härlig och mysigt att äta middag ute sådär mitt i veckan. 

Img 7538
Grym Gadd! Tack Charlotta för att vi fick komma. 
Img 7513

Två glada laxar.

Img 8046
På lördagen var det dags för show igen, men nu med Nicklas och ett annat par. Vi såg Scenkväll med Luuk och det var länge sen jag skrattade så mycket. Vi åt middag på Asian post office och varje rätt var som en dröm. Kul att testa nåt nytt ställe och hitta favoriträtter. Om ni äter där (lunch eller middag) måste ni testa deras popcorn shrimps. Bäst på menyn!

Img 8055
Alice, Philip och Elsa fick måla en tavla till sin morfar som hade fyllt år. 
Img 1474
Lillasyster Caroline var hemma från Jönköping, till min och barnens stora lycka. 

På söndagen firade vi pappa hemma hos min älskade farmor. Jag har så många barndomsminnen hemma från henne. Från hennes hund Bellman. Hennes snäckskal i badrummet som hon hade tvålar i. De är fortfarande kvar! Det doftar likadant där som det gjorde när jag var liten. Det var så mysigt att få visa Alice och Philip vad jag lekte med när jag var liten.

Img 8059

Min pappas händer och Alices händer. Så stora och så små.

Img 8098

Min lillebror Claes och Philip lekte massor.

Img 8057

När Philip såg det här fotot på pappa som barn skrek han ”DÄÄÄÄR ÄR JAG!”. Faktiskt ganska lika!

Img 8454
En av alla fina buketter jag fick när jag fyllde år. Den här kom från Sigrid som jobbar på Metapic. Så fint! Jag blir alldeles rörd när människor tänker på en när man fyller år.

  1. Sandra skriver:

    Men oj vad lik du är din papp på foto när han var liten! Låter som ett mysigt födelsedagsfirande 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..