ANNONS

Cancern är närmre mig än någonsin

/

I veckan var jag och Jessica bjudna på Lindex pressfrukost som de hade i samarbete med Cancerfonden. Tyvärr är den hemska sjukdomen cancer närmre mig än någonsin. Jag minns när jag såg cancergalorna på tv och tänkte ”så skönt ändå, jag känner ingen som har cancer.” Nu är det inte så längre.

Jag har fyra människor i min närhet som har eller precis har haft cancer. Jag blir illamående av tanken. Igår satt jag i bilen och grät på väg hem från jobbet. Jag lät tårarna rinna för henne. För den satans sjukdomen hon behöver ta sig igenom. Jag fick hem tre armband från Waroncancer och två av de ska jag skicka till henne och hennes man. Fy fan för cancer. 

Img 8509
Jag fick krama på min bästa vän Annika. 

Men det är inte bara mörker. Jag varm i hjärtat när jag går på såna här event. De här armbanden och rosa banden som Lindex säljer gör stor skillnad. De har samlat in miljoners miljoner till Cancerfonden. Det sker stora framsteg inom forskningen och det gör mig glad. Man kan känna att det är hopplöst, men det är det faktiskt inte. 

Img 8479
Fina rosa och lila höstkläder från Lindex. 

Img 8474
De hade ordnat så fint. 
Img 8476
Kocken Paul Svensson stod för frukosten och han pratade om vikten av att äta närodlad och ren mat. Inspirerande!
Img 8483
Tröja H&M, armband Caroline Svedbom, kjol Riverisland och boots från Dinsko. 
Img 8477
Årets armband från Lindex – together. Fint och viktigt. 
Img 8495
Jag kommer bära mitt med stolthet. Perfekt att ta med som present till en kompis som bjuder på middag istället för en blomma. 
Img 8493
Paul Svensson, Bea Szenfeld som designat årets rosa band och Pamela Andersson. 
Img 8524
Äntligen fick jag träffa Joanna Swica som jag följer på instagram. Hon inspirerar mig, följ henne. Hon var med om en hemsk cykelolycka för ett tag sen och jag har följt hennes resa tillbaka. 
Pink 21
Båda med Beas fina rosa band som är gjort i pappar. 
Pink 27
Med världens bästa twinnie. Nu ska jag hem till henne och spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. 
Img 8471
Tack Lindex för allt ni gör för de som är drabbade av cancer. <3 Och tack för en viktig och fin frukost.

5
38

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00