Cancern är närmre mig än någonsin

I veckan var jag och Jessica bjudna på Lindex pressfrukost som de hade i samarbete med Cancerfonden. Tyvärr är den hemska sjukdomen cancer närmre mig än någonsin. Jag minns när jag såg cancergalorna på tv och tänkte ”så skönt ändå, jag känner ingen som har cancer.” Nu är det inte så längre.

Jag har fyra människor i min närhet som har eller precis har haft cancer. Jag blir illamående av tanken. Igår satt jag i bilen och grät på väg hem från jobbet. Jag lät tårarna rinna för henne. För den satans sjukdomen hon behöver ta sig igenom. Jag fick hem tre armband från Waroncancer och två av de ska jag skicka till henne och hennes man. Fy fan för cancer. 

Img 8509
Jag fick krama på min bästa vän Annika. 

Men det är inte bara mörker. Jag varm i hjärtat när jag går på såna här event. De här armbanden och rosa banden som Lindex säljer gör stor skillnad. De har samlat in miljoners miljoner till Cancerfonden. Det sker stora framsteg inom forskningen och det gör mig glad. Man kan känna att det är hopplöst, men det är det faktiskt inte. 

Img 8479
Fina rosa och lila höstkläder från Lindex. 

Img 8474
De hade ordnat så fint. 
Img 8476
Kocken Paul Svensson stod för frukosten och han pratade om vikten av att äta närodlad och ren mat. Inspirerande!
Img 8483
Tröja H&M, armband Caroline Svedbom, kjol Riverisland och boots från Dinsko. 
Img 8477
Årets armband från Lindex – together. Fint och viktigt. 
Img 8495
Jag kommer bära mitt med stolthet. Perfekt att ta med som present till en kompis som bjuder på middag istället för en blomma. 
Img 8493
Paul Svensson, Bea Szenfeld som designat årets rosa band och Pamela Andersson. 
Img 8524
Äntligen fick jag träffa Joanna Swica som jag följer på instagram. Hon inspirerar mig, följ henne. Hon var med om en hemsk cykelolycka för ett tag sen och jag har följt hennes resa tillbaka. 
Pink 21
Båda med Beas fina rosa band som är gjort i pappar. 
Pink 27
Med världens bästa twinnie. Nu ska jag hem till henne och spela in nästa veckas avsnitt av Tvillingpodden. 
Img 8471
Tack Lindex för allt ni gör för de som är drabbade av cancer. <3 Och tack för en viktig och fin frukost.

 1. Joanna skriver:

  Kul att äntligen få träffa dig 🙂

 2. Josefin skriver:

  Hej!
  Jag tycker du (och din syster) har så fin ögonmakeup! Har du visat någon gång hur du gör? Om inte, skulle du vilja visa?
  Tack för en härlig blogg. 😊
  Josefin

 3. Malin skriver:

  När kommer avsnittet med Jenny Edlund?:)
  Tack för en jätteintressant blogg!

 4. Tina skriver:

  Cancerforskningen har kommit en bit på väg, allt sker ideellt utan hjälp utifrån samhället. De pengar de har är de du och jag bidragit med. Jag skulle kunna strunta i att skänka pengar då min mammas cancer inte gick att hejda och hon avled för en månad sedan. Kan några personer räddas så är det värt det är mitt resonemang.

  1. Sabina skriver:

   Väldigt märklig kommentar? Varför skulle du sluta skänka pengar? Du om någon borde väl stödja kampen för forskning, så att du, dina ev barn, syskon och andra nära vänner inte ska drabbad av samma öde som din mamma och gå bort alldeles för tidigt i denna hemska sjukdom! Själv skänker jag pengar varje månad och extra när det går.

   Orkar inte ens räkna hur många jag känner som har, haft och dött i cancer! För att nämna några som gått bort min mamma, pappa, min moster, andra drabbade min faster, farbror och min kusin som nu fortfarande kämpar! Fuck cancer

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..