I annonssamarbete med GOFRENDLY

Nya tjejkompisar – hur gör man?

Det här med att skaffa nya tjejkompisar i vuxen ålder är rätt knepigt tycker jag. Visst kan man gå på fester, mingla och på så sätt lära känna nya människor. Men jag vet inte… Jag tycker att det har blivit svårare ju äldre jag har blivit. I skolan var det en sak, då parades man ihop med människor och hittade kompisar. När man fick barn hamnade man i mammagrupper, och hade några andra att umgås med som var i samma fas i livet. Men efter ett tag kanske man insåg att det enda man hade gemensamt var just mammarollen. 

Gofriendly
När jag fick frågan om att göra ett samarbete med appen goFrendly tackade jag ja på en gång. Jag tror stenhårt på den! Det är en app där du som kvinna kan träffa tjejkompisar. Kanske känner du att du vill ha någon att fika med, ta promenader tillsammans med eller varför inte träna ihop med? I appen kan du leta efter kompisar som bor nära, eller långt bort. Du kan skriva in exakt vad för typ av vänskap du söker. Är det en partykompis som precis som du älskar att dansa? Ja, då kan du skriva det.

Du kanske precis har flyttat till en ny stad och tycker att det är ensamt på fredagskvällarna. Ladda ner appen och styr upp en tacosfredag! 

Gofriendly app
Vill du ha sällskap när du ska gå på bio? Då kan du hitta en tjejkompisar som precis som du tycker om att umgås framför en läskig eller rolig film. 
Go friendly app
Du kan ladda ner appen goFrendly helt kostnadsfritt, klicka bara här för att läsa mer. 
Go friendly
Hör gärna av er till mig om ni hittar en vän via appen goFrendly! Jag ska sätta mig nu och gå igenom mina meddelanden som jag fått efter att jag la upp en profil där. Så himla roligt! Extra kul tycker jag att det är att lyfta den här appen eftersom det är två tjejer som startade den. Jag lyfter gärna drivna kvinnor i min blogg, det känns viktigt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..