Det har visst skett ett missförstånd

Jag var inte tillräckligt tydlig i mitt inlägg om att Alice och Philip ska få ett syskon. Det är alltså S och hans nya som ska få en bebis. Inte jag. Det är ju fortfarande mina barn som ska få ett syskon, men inte från mig. Det är så många sms från vänner som trillat in där de grattat till graviditeten. Till mitt och Nicklas kommande barn. Men nej, så är inte fallet. Jag är inte gravid. 

Jag och Nicklas har pratat om fler barn och landat i att det känns helt perfekt som det är nu. Vi får varannan vecka med barnen och varannan vecka bara vi två. Just nu känner vi inte att vi varken vill eller behöver en till liten människa i vårt liv. Jag äter p-piller och skulle bli riktigt förvånad om det inte fungerade. Och vad vi skulle göra då, om jag blev gravid, det kan jag inte ta ställning till nu.

Jag kände mig dock väldigt vacker som gravid. Här med Alice i magen när jag plåtades för Vi föräldrar gravids omslag. En häftig upplevelse!

Tänk att Alice var såhär liten. Jag kan inte tänka att jag aldrig mer ska vara gravid. Men just nu känner jag 0% längtan efter foglossning, kisseri på nätterna och amning. Nej. Jag är så nöjd där jag är just nu och det är inte en känsla jag ofta upplever. Jag känner ofta att jag vill ha någonting annat. Något mer. Men inte nu, jag är så nöjd.

 1. My skriver:

  Jag förstod att så var fallet i din text men kan förstå att andra misstog den.
  Jag känner exakt likadant, jag vill liksom ta hand om mig själv och min karriär nu iställetför att ”bara” vara mamma.
  Min man jobbar 6dagar/veckan 12-15h pass så nej en till vilding känns inte aktuellt😅
  Har mina två väldigt vilda som man har ett späckat schema med!

  Jag förstår❤️

 2. Tyckete också att det va glasklart att det va S och hans nya som skulle få barn Tillsammans. Tycker att du är helt fantastisk i allt detta. Många kramar till dig ❤️

 3. Sofia skriver:

  Kanske beror på dina extremt töntiga och clickbaitiga rubriker..

  1. Fast det är ju ingen clickbait. Att barnen ska få ett syskon är ju exakt sanningen 🙂

 4. Bea skriver:

  Märkligt ändå.
  Jag tyckte att det var tydligt och klart.
  Kram till dig.
  Bea

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..