Får gåshud av att pyssla med huden

Jag har fått en del frågor om min hudvårdsrutin så jag tänkte gå igenom den i ett inlägg. Jag håller på och testar mig igenom flera olika produkter just nu. En ny favorit är K Ceutic från Dermaceutic. Det var My på mitt jobb på Skincity som tipsade om den. Den är LJUVLIG!

Alltså huden blir alldeles len och mjuk. Den återfuktar och lugnar huden och den innehåller dessutom SPF 50. Jag försöker få bukt på mina pigmentfläckar och måste vara mer noga med solskydd året runt. Inte bara på sommaren. 

kceutic
Jag använder den här på kvällen, på dagen känns den aningens för fet. Den här är perfekt att använda om man tex gjort en kemisk peeling eller en laserbehandling. På dagen har jag två olika cremer, också från Dermaceutic, en dagcreme och en spf. 
IMG_8900
Jag gör ansiktsmasker 1-2 gånger i veckan, ibland sheetmask och ibland annan ansiktsmask. Jag skulle lätt kunna pyssla med huden och göra masker varannan dag, men det skulle bli dyrt. Och jag tror inte man ska överarbeta huden. Jag peelar huden innan jag lägger en mask, för att huden ska suga åt sig så mycket som möjligt av allt det härliga i masken. Hur ser era hudvårdsrutiner ut? Jag ska tipsa er om fler produkter som jag gillar!

  1. Petra skriver:

    Känns bra med 50 SPF på natten..?😆

    1. Du vet inte huuur soligt det är i min säng 😉 Haha! Absolut! Det känns kanon 😉

  2. Emma skriver:

    Efter du tipsar om skincity så gjorde jag ett hudtest! Dom rekommendera produkter från Mara Åkerberg. Så just nu testar jag deras serie. Kram ❤️

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..